Scukaf
Dobro znana faca
- Tu od
- 31 Sij 2022
- Poruka
- 132
ja sam imao NOVA. Generalno me je dobro služio, ali ti kontra noževi su mu definitvno premekani (meni su se brzo potrošili) i bolje bi bilo da su na šaraf pa ih možeš promijeniti nego ovak kad su zavareni pa kad se potroše - nemaš niš od njih. Doduše ja sam svoj malčer malo više forsirao sa šikarama, a manje s travom i žetvenim ostacima pa je to možda odgovor zašto su se brzo potrošili. Nisam siguran kakve su specifikacije ovog od 220, no moj je imao dosta mali rotor i pun k 780g čekića. Ali velim, za obavljanje malčiranja žetvenih ostataka i trave - ne možeš fulati.
Mateng je, i po meni, ovdje ipak najbolji izbor. Razgovarao sam svojevremeno s ekipom iz Agroklasa. Svi vele da su ga stvarno dobro sklepali za razliku od onih na ruci koji su se pokazali u najmanju ruku dvojbenima. Po njihovim riječima taj je dosta bučan, geometrija nije dobro pogođena i odlazi često u disbalans. Ali pošto nije tema malčera na ruci, onda ne bum dalje
Rangirao bih ih 1. - Mateng, 2. - Nova, 3. - Stark.
Mateng je, i po meni, ovdje ipak najbolji izbor. Razgovarao sam svojevremeno s ekipom iz Agroklasa. Svi vele da su ga stvarno dobro sklepali za razliku od onih na ruci koji su se pokazali u najmanju ruku dvojbenima. Po njihovim riječima taj je dosta bučan, geometrija nije dobro pogođena i odlazi često u disbalans. Ali pošto nije tema malčera na ruci, onda ne bum dalje
Rangirao bih ih 1. - Mateng, 2. - Nova, 3. - Stark.