Re: malčeri
Cuj, nisam htio zvucati uvredljivo, ali znam sto pricam... ja sa svojim "helikopterom" kosim stvarno svasta i nema sto nije pretrpio...
Evo i danas sam kosio vocnjak tetku i ujako jednu njivu koja je prerasla (strnjak pun korova) i mrak me uhvatio, nisam stigao sve pokositi.
Ovo s tvoje slike malciram da "dobar dan" to niej nista strasno, uslikat cu ti sutra ambroziju s kojom se borim pa da vidis sto je posao, a evo ti za sad samo par slikica sto sam prosao ovim mojim "helikopterom":
Ponudio sam gosp. faicu da mi da jedan svoj roto malcer na probu godinu dana ako je toliko bas uvjeren da je bolji od konkurencije. Komentirali smo i njegov nosac nozeva i pre tanke sarafice kojima se nozevi pricvrscuju na rotor. slike su netragom nestale s foruma, cim je rasprava krenula malo zesce.
Molio bih da ovo ne preraste u neku raspravu "ciji je tata jaci" jer znam sto je roto malcer i sto je on u stanju odraditi, te s njim godisnje napravim usluznog i svojeg preko 20 ha razno-raznih povrsina, a danas sam dogovorio posao kod jednog covjeka da mu dva puta godisnej malciram tri velike povrsine sveukupno velike 20ha dva puta godisnje. Uopce se ne bojim takvog posla s ovim mojom "zelenkom" dok to ne mogu reci za niti jedan drugi roto malcer na trzistu. Smiljan je na metal-ko malceru treci dan rada slomio vijak i odletio mu noz s malcera sto se meni NIKADA nije dogodilo. Polsikat cu bas i vijke sto su bili na malceru kad je kupljen, da vidite koliko su potroseni, a na malceru su jos uvijek njegovi original nozevi, ne znam vise koliko puta ostreni s obje strane... Iducu sezonu kupujem nove, jer ovi su vec odradili svoje... sezonski potrosim oko 6-8 piksi kroz koje vijak drzi noz, a vi sad mislite koliko radim roto malcerom i zasto zvucim tako samouvjereno...