pa da,moguce,jer sad ko da ti 4 nosaca s nozevima prave pritisak pa polegne travu tako da je noz ne moze odrezat!?
ima jos ko kakvo misljenje???
svaka preporuka il kritika je dobrodosla...
danas uzeo dva noza dole ,je malo bolje al jos ne reze kak bi moralo...
ili ja previse ocekujem?!
molim savjet za kupnju mulčera,što kažete na orsi wlo 1900 za hurlimana xa76?radio bi kukuruzovinu i travu,u panexu mi ga nude za 19400,00 kn.
reuktor je 1:1 (znam da bi moro biti 1:2) al takvog sam uspio nabavit,i on je od nekvog starijeg kombajna za branje repe... on je u obliku slova T jedna osovina izlazi s obje strane reduktora (fi 40) i jedna okomita na nju ona je fi 35!? a sad koje ubrzanje ... :scratch
reuktor je 1:1 (znam da bi moro biti 1:2) al takvog sam uspio nabavit,i on je od nekvog starijeg kombajna za branje repe... on je u obliku slova T jedna osovina izlazi s obje strane reduktora (fi 40) i jedna okomita na nju ona je fi 35!? a sad koje ubrzanje ... :scratch
nemam pojma o malčeru ali vidim da je na akciji 18900kn u panexu
ja imam zeleni helikopter , radi travu, kukuruzovinu, duhan, več četiri godine i nemogu ga ishhvaliti, (da kucnem u drvo) a košta oko 6000kn
ne malčari u rikverc , ide prema naprijed(bar se nadam)Možda ti taj valjak toliko pogazi travu, da ju onda nož ne može dobro odrezat?
u kojem panexu je taj na akciji?