A
amir80m
Guest
Re: malčeri
Jel ovo neko uzgajao ambroziju?) jesil ostao živ poslije?
Jel ovo neko uzgajao ambroziju?) jesil ostao živ poslije?
Bobo kaže:Castitke ne novom stroju, ali uvijek ja imam nesto za nadodati, a to je slijedece:
Kuciste malcera mi se cini pre plitko, u jacoj masi ce se gusiti i to dosta, kako mi se cini. Izlaz iz malcera pre uzak za jacu masu, cak i za jacu travu, no vidjet cemo kad krene u rad. Reduktor mi se cini dosta slab za malciranje iceg rdugog osim travnjaka, u granje i siblje ga nikako nemojte tjerati. I za sam kraj, skije prednje ce se stopati, GARANT, morat ces ga dzati malo u zraku tokom rada...
A sto se nozeva tice, lijepo vas je ozenio, nema sta. 450kn za dva svinuta glaha s rupom... sta je JE, al nasjeli ste...
Bobo kaže:Castitke ne novom stroju, ali uvijek ja imam nesto za nadodati, a to je slijedece:
Kuciste malcera mi se cini pre plitko, u jacoj masi ce se gusiti i to dosta, kako mi se cini. Izlaz iz malcera pre uzak za jacu masu, cak i za jacu travu, no vidjet cemo kad krene u rad. Reduktor mi se cini dosta slab za malciranje iceg rdugog osim travnjaka, u granje i siblje ga nikako nemojte tjerati. I za sam kraj, skije prednje ce se stopati, GARANT, morat ces ga dzati malo u zraku tokom rada...
A sto se nozeva tice, lijepo vas je ozenio, nema sta. 450kn za dva svinuta glaha s rupom... sta je JE, al nasjeli ste...
Pa opčenito mislim da ljud pretjeruju s promjerom malčera ...počelo je od 120 , sad je već na 190 :shock: Jest , cijana toh željezovija je opala pa kažeš nek izdrži 4-5 god. -otplatio se , ali nije to baš tak.medimurec kaže:nije lose a i ovaj pomak lijevo-desno pa i nagib cak,al mi se cini dosta malog promjera!? a sto se getribe tice mislim da ce se prije raspast cijela konstrukcija od hrdje neg ona! :mrgreen:
medimurec kaže:zbog cega ce se mu skije stopat zbog sirine il su pre niske??? ja sam mislio takve radit sebi sam malo visi taj radius...
puknuti kaže:majstori , kaj velite na ovo?
http://www.njuskalo.hr/oprema-obrada-tl ... las-978643
getriba djeluje močno , mora se priznati
Mrki88 , ovi L noževi se montiraju da L ide prema gore ili dolje?
ooo,pa onda je vec posteni,izgledalo mi je ko da je oko 80...puknuti kaže:Pa opčenito mislim da ljud pretjeruju s promjerom malčera ...počelo je od 120 , sad je već na 190 :shock: Jest , cijana toh željezovija je opala pa kažeš nek izdrži 4-5 god. -otplatio se , ali nije to baš tak.medimurec kaže:nije lose a i ovaj pomak lijevo-desno pa i nagib cak,al mi se cini dosta malog promjera!? a sto se getribe tice mislim da ce se prije raspast cijela konstrukcija od hrdje neg ona! :mrgreen:
pa i nije baš mali , kaže da je 120 :scratch
http://www.obrt-nino.hr/malceri.html