svaka čast!
Nego, jel koristiš inverz za kardan? ak da - di si ga nabavil?
Kak se tomica nosi s time?
daj još slika ak nije problem
evo konacno zavrsio malcer,sad ako sam sta zeznuo to ce se vidjet tokom rada al za sad je super
sta vi velite na malcer???
thx na slimama Imaš pivu kad se vidimoda,da,napisal sam al neznam ni ja gdje ... inace je omjer 1:1...!?
i evo za zwer-a : to je ta inverzija samo kaj je ja imam okrenutu prema gore i na gornji izlaz kopcam kardan da mi vise dodje pa mogu vise podic kosu... jedino me sad muci kako slozit prikljucak za prikolicu posto ga sad ne mogu montirat iznad te inverzije!?
budem stavil sutra vise slika ak bum stigel...
da,koristim inverziju i to onu duplu koja ima dva standardna izlaza tak da mogu koristit i lijevi i desni smjer okretanja,a ta inverzija je vec bila na traktoru dok sam ga kupio a prijatelj je istu takvu platio 1800kn,budem i to poslikal...
pa za nizu travu idem u 3 brzini i ide bez problema, a travu visine 120-150cm kaj sam probao kosit to sam isao u 1 i na 540 okretaja kardana al to je vec dosta osjetio,neznam kolko on moze izdrzat al mislim da je to malo previse za 18 ks i kosu od 120cm i mislim da bi ga s time brzo unistio... eventualno kad bi uzimo pola kose...
ja imam gore reduktor od kombajna za repu ... ;-) al mu je malo premala redukcija 1:1...
moj je riknuo,čekam popravku od strane servisa.nakon svega 20ak radnih sati.
znam da je moguće i koja su opterećenja , ali ipak seger ***** li ga , nešto mi tanano djelujeZašto se bojiš segera , to je statično opterečenje, ako je ispravan ...ne vidim problema .
Imam ideju , pošalji je meni