seljačić
Aktivni član
- Tu od
- 8 Velj 2009
- Poruka
- 2,154
šta je bilo?
nemam pojma.nesmijem ga otvarati jer je pod garancijom.čekam da momci dođu sa novim i da vide šta je bilo. samo problemi sa malčerom,prvo čekići sad ovo.
šta je bilo?
nemam pojma.nesmijem ga otvarati jer je pod garancijom.čekam da momci dođu sa novim i da vide šta je bilo. samo problemi sa malčerom,prvo čekići sad ovo.
a šta se desilo , nisam u toku ?
malčirao krompirište odjednom sav se traktor trese pri radu malčera,dođe kolega pogleda vratilo na malčeru pokuša okrenuti rukom preskače ili neide nikako.predpostavka da je reduktor rika,neznamo odkuda bi inače došle tolike vibracije. rad pod ovim vibracijama nemoguć.
posla ko u priči a meni malčer leži,dođe mi da vrisnem.
a šta se desilo , nisam u toku ?
e jebiga
skini remenje pa okreći samo reduktor , vjerovatno ti je pretpostavka nažalost dobra ali ipak da se uvjeriš
da im nisu i gusani zupčanici ***** im mamina
Ove znam gde su...blizu mene...i meni bi trebala dva reduktora , jedan za roto-malčer a drugi za bočnu roto-frezu.Kako sam čitajući posteve shvatio,najprikladniji je neki od kombajna Zmaj,ali niko nije napisao ni koji ni kakav...Savoris,ti ideš često u Rumu i radiš te samogradnje....Možeš li pomoći nečim konkretnijim? Kakav reduktor da kupim za malčer i koji br. obrtaja je za VTZ T25A optimalan?
a opet, koji bi po tebi bio dobar za frezu?
Našao sam samo ovako nešto:
http://www.elektromotor-simon.com/reduktori/TR_serija/
ima link za skidanje kataloga u PDF i u tablici reduktore za 540 i 1000 o/min
E da kadbi ljudi stavili adekvatan priključak ono kao sa zetorom se nebi događalo