B
BAGERISTA
Guest
Dobra..........:rolfer::rolfer::rolfer:nema di ne ide pegla,:mrgreen::mrgreen:
Ovakve:
I jedna losija slika da vidis kako su nozevi ovjeseni na mom malceru:
Neispravan link obrisan!
Frend nekidan kupio jedan takav malčer širine 180cm tog proizvođača po mojim informacijama sakupljenim tu na forumu....
Mogu samo rać da nije uspil niti 3 sata odradit. Prvi pokupljeni panj od vočke ( fi7-8cm) mu je dal papra - svinuta ta štanga na kojoj je nož.....
Moj osobni zaklučak je da je ipak puno bolja solucija ravne štange na kojim su nožeivi i savinuti nož...
da, megaingov je malčer. Nema 2 rotora već samo jedan i to je problem jer taj jedan vjerojatno nije ništa jači od onog rotora u 150cm malčeru već ima samo duže krakove za 15cm....nemogu da vjerujem, jel to megaingov malčer???
neznam dali oni prave uopće od 1.8m, a ako ga i prave to je sa dva rotora, tj. sa 3 reduktora, znaći da su u noževi 2x90cm a oni bi trebali biti još jači
ja imam od 1,5 m i šta je taj svega dosad pokupio, nekoliko kardana polomio i još uvjek ide
sad nedavno sam u velikoj travi, na terenu za koji sam garantirao da je čist (ali izgleda da su susjedi nešto ubacili) pokupio komad betona od betonske bunarske cijevi od 1m, komad je bio veličine fi 40tak cm, išao sam sporo(4S) ali pun gas
kad je puklo traktor je skočio, a komad betona otprilike polovina je odletjela ispod traktora između točkova pa jedno 20m naprijed na cestu
jebo sam im majku, ko ga stavi
kad sam pregledo malčer, ništa jedva tragovi udarca na nožu
sam da kažem te bunarske cijevi imaju stjenku mislim 10cm
a ove panjeve što spominjete imam ih i ja (al ih nevadim dok ne sj..bem malčer:madmana neki su čak i veći, a dešavalo mi se da mi kad zapnem zaustavi kardan ( bio je slabiji gas)
što se tiće noževa odlični su, kad ih prvi put oštrim odmah ih naoštrim s obje strane pa sam okrećem
A glavnu stvar nisam napisao... Covjek mi rekao da po potrebi ravna nosac nozeva ako se negdje lupilo ili je na ikoji nacin nosac savijen BESPLATNO... Dakle, samo skinuti elisu, poslati kurirskom sluzbom u firmu, covjek napravi i posalje nazad. ja ostao PAF kad sam cuo, da postoji i "servis" i "reklamacijska sluzba"...
potpisujem,samo da kažem da su noževi,vijci i pikse novi-200 kn
Naručio malčer u "Trgo gea", platio unaprijed, kaže da se tako radi,obećao isporuku u roku 10 dana, sada me zavlači već mjesec dana.Svaki tjedan neka nova priča. Da li je netko imao sličnu situaciju?
Kakva su vaša iskustva sa tom firmom?
Naručio malčer u "Trgo gea", platio unaprijed, kaže da se tako radi,obećao isporuku u roku 10 dana, sada me zavlači već mjesec dana.Svaki tjedan neka nova priča. Da li je netko imao sličnu situaciju?
Kakva su vaša iskustva sa tom firmom?
to mislis na ovu trgo geu u nedeliscu odi tamo trazi povrat novca i odi u sv urban kod metal-ko-a on ti ima jako kvalitetne
kod mene je gornja ploca 5mm,bocne 3mm,duzina reznog djela noza 250mmKad već svi imate malčere odlučio sam i ja jedan roto malčer napraviti preko zime. Imam par pitanja za ponosne vlasnike roto malčera:
Koliko je debelo kučište malčera, odnosno koliko je mm lim, koje je dužine nož te koji je razmak između noža i kučišta kada je nož najbliže kučištu.
Ako tko ima volje to izmjeriti ili ako tko zna mjere napamet, može i približne, bio bih zahvalan.
Još samo da nabavim diferencijal od nive i izrada kreće!!