Gdje se mogu kupiti Y noževi za Ino malčer?? Jel zna netko cijenu?
Gdje se mogu kupiti Y noževi za Ino malčer?? Jel zna netko cijenu?[/QUOT
imaš u Dežanovcu kod Daruvara firmu koja ima njihove malčere,ja sam kod njih kupio...
ne sječam se točno koliko je cijena y noževa, ali mislim da bi mene za MMT 105 na koji ide 28 y noževa izašlo oko 900 kn, tak da mislim da je oko 30 kn komad, bar je tako bilo kad sam ih ja zvao...
Evo nekoliko slika malčera sa sajma:
Neki turski jel...
Pozdrav.
Ako netko ima ili zna da netko prodaje malčer INO 225 cm molio bih da se javi ili neka ostavi kakav kontakt pa da se ja javim.
Treba bi taj malčer.
Hvala.
kaj 190 nije dosta za 5 m razmak u redu kod mene je taman
jel ima ino 190 mislim da kod ina ima sam 180 cm radni zahvat
Ima Ino 190 , samo me je strah onih " taman", ovako od viška glava ne boli.
čak sam razmišljao da ovu dodatnu kosu http://www.inobrezice.com/boc-hidr-kosilnica-bdr.html stavim nekako naprijed na traktor, da ne moram stalno biti okrenut nazad, a malčer odozada na polugama i na njemu rezervar sa uljem?
Odaljiti od traktora za širinu malčera i staviti cilindar da ju mogu dizati i spuštati...
pa jednostavnije ti je zmontirati na prednju felgu ili blatobran nekakav granicnik koji ti pokazuje ravninu i onda samo gledas napred da ti je granicnik do stabla tak je onda i odozada pod predpostavkom da su redovi ravni
ali barem da nemoras stalno gledat unazad
ja sam stavil bocni disk na ticalo i hidraulicni pomak
Zanima me dal je netko isao u INO Brežice jel se ispati tamo kupovati ili su cijene iste.
Trenutno me zanima rotacijski mulčer RMS 150 ili 180 cijena je kod nas oko 13000 kn a tjerao bi ga sa imt 539
Zanima me dal je netko isao u INO Brežice jel se ispati tamo kupovati ili su cijene iste.
Trenutno me zanima rotacijski mulčer RMS 150 ili 180 cijena je kod nas oko 13000 kn a tjerao bi ga sa imt 539