B
BAGERISTA
Guest
Možeš svejdno jednog dana staviti čekiće, tako da po potrebi mijenjaš.
Šta imaš ti ko i ja,,,,s Y noževima,,,ili čekiće..:?::?::?:
Možeš svejdno jednog dana staviti čekiće, tako da po potrebi mijenjaš.
To šta oni govore je jedno,,,a njegova snaga i izdržljivost je drugo.....
Ljudi miješaju kruške i jabuke,,,,ovo je za mlatiti travu i ostalo,,,drača kupina,,i neznam ni ja šta,,,,a o debljini nije za pričat,,,pa porezat če i veče,,,ali ne da mlati cijelo vrime,,,nego da se nađe koji na putu,,porezat če,ga sigurno............
A i ja s mojim na y noževe,,mlatija po svemu,,,ali za ono ča nije predviđen,,nije i gotovo.....nije PROFI,.......
Nisam prije vidio, pa odgovaram sad.
Samo da me youtube prestane zezati, podici cu video da se vidi koliko debelo drvece roto malce moze sjeci i malcirati i to bez ikakve bojazni po nozeve. sjeckam svega i svacega s mojim malcerom i greske nema. Sad vidim da je kupovina pravog, skupog malcera koji kosta po 15000 i vise kn za moje potrebe cisti promasaj, a to je bilo u planu. Ja sam sa svojim "helikopterom" super zadovoljan i samo ga mogu preporuciti dalje.
Nisam prije vidio, pa odgovaram sad.
Samo da me youtube prestane zezati, podici cu video da se vidi koliko debelo drvece roto malce moze sjeci i malcirati i to bez ikakve bojazni po nozeve. sjeckam svega i svacega s mojim malcerom i greske nema. Sad vidim da je kupovina pravog, skupog malcera koji kosta po 15000 i vise kn za moje potrebe cisti promasaj, a to je bilo u planu. Ja sam sa svojim "helikopterom" super zadovoljan i samo ga mogu preporuciti dalje.
jel ima netko iskustva s ovakvim nečim, roto malčer sa duplim noževima ?
http://www.market.ba/vozila/poljoprivredna/tarup-malcer/497637
radit če on i sa tri noža u red samo mi osnova noža malo slaba ,čini mi se da je od običnog flaha