... kakav malčer bi mi trebao za stabala promjera tak 10-15cm... jer vidim na njuškalu da ih ima i po 10 000kn i svakakvih, al ja bi za takva stabala ne za neku travu da malčira.
ma sve preko neke dvoznamenkaste cifre u kunama niti pomišljati... a za šta su ona ti malčeri po njuškalu od cca 20 000, 30 000kn?
imam neki malčer INO, malčiram slamu poslije žetve!
Pitanje je sad mogu li ja s njim pofrezat bašću babi? jel netko probao? ovaj moj melje sve ali neznam jel bi išao u zemlju, pa da ga sad ne izvlačim iz dna garaže bezveze
nemora bit baš ono pravog frezanje jer sam krimlerom prešao 2x i dobro izgleda, al baba kaže da treba biti prašina!
Koji malčer bi najbolje odgovaral za MF 274 (60ks), malčal bi kukuruz i travu.
Koji malčer bi najbolje odgovaral za MF 274 (60ks), malčal bi kukuruz i travu.
U mom kraju ko ima voćnjak je ovo normalna pojava,granje se usitni skupa sa travom i to je to..Nisam upucen u temu 100% ali sam davnih dana na farmphotu vidio slike kako covjek u orezivanju vocnjaka baca granje u prolaz izmedju vocki i kasnije prolazi traktorom i malcerom preko toga i grane sitni i mjesa ih sa zemljom u medjurednom prostoru. Da li se radi o nekom specijalnom malceru ili ne, ne bih znao reci, ali svakako izgleda zanimljivo.
Sirenje bolestina ovim nacinom rada ne bih komentirao.