B
BAGERISTA
Guest
Odličnmo odrađeno,,,,,,.......
Jesi ga sam slaga,,,,,,,,,,,,ali svakako pedantno..
Jesi ga sam slaga,,,,,,,,,,,,ali svakako pedantno..
evo Imbra, oko ovih stranica imaš samoizradu http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=16140&page=94
čovik ovu štanjgu napravi sa prešom, ta preša mora imat neki kalup da dobije ovako jednako popigano, nisam ga pitao s čime radi izradu, ali vjerojatno je strojna, znači stroj izreže izbuši i ispreša ovu elisu...
i vjerujem da su u tom slučaju minimalni debalansi, i premale vibracije da bi nešto napravile tvornički zavarenom kučištu...
i samo kažem da "na ruke" je jako teško napravit precizno kao što to stroj napravi...
a noževi su identični, i kad se potrgaju ili pohabaju, oba se stavljaju novi, a ne jedan novi a drugi stari... mislim, to je čista logika...
Malčer stigao artyman:
pogoni i sve je jako masivno , mogućnost montaže ''pipalica'' vrlo lako izvediva pošto su one već i bile
odmah sam ga i probao , neka žara skoro metar visine jede je kao aždaja
jel netko kod nas drzi proizvode od ino brezice iz slovenije ?
tocnije malcer za MTK me zanima pa ak zna neko kakav ducan trgovinu bio bi mu zahvalan
:mrgreen: ovoga sa zaplijenio za sitne novce od čovjeka koji uvozi polovne mašine sa zapada.
Baš sam juče išao kod drugara koji ima isti ovakav samo malo šireg zahvata da vidim kako su urađeni ovi diskovi koji prate voćke i oduševio sam se izvedbom :supz:
za početak ću makar desnu stranu da uradim da proširim zahvat pa onda vjerovatno i desnu
jel netko kod nas drzi proizvode od ino brezice iz slovenije ?
tocnije malcer za MTK me zanima pa ak zna neko kakav ducan trgovinu bio bi mu zahvalan
nisam ni sumnjao u tebe.koja je marka?
nisam ni sumnjao u tebe.koja je marka?
koji te model tačno zanima?sa čekićima ili sa elipsom?
Nemam pojma :scratch crveni je :lol:
koji te model tačno zanima?sa čekićima ili sa elipsom?
:shock::supris: a cijene su da se ubiješ :madmana:
http://www.agropijaca.com/polovni,746642,Sonstige-Humus-VO-3500.html