zanimljiv tarup
molio bih pomoć. radi se o malčeru gramip gs 55-180, dali netko zna točnu dimenziju remenja koje ide na njega idu 3 komada,dužina je mislim 1250 ali dali treba paziti i na širinu i dubinu... te oznake me zanimaju. budući ih na remenju nema a po uzorku gdje sam pitao nemaju. te dali znate gdje ima za kupit. hvala.
ja imam problem da mi se masa zaštopa negde unutra, i to opterečuje remenje i traktor, imaš li kakav savjet?imam ja isto takvog...kupil neki dan sva tri nova, neka žnj firma za 75kn...pomalčiral 8 rali kukuruzovine i malo su se tek nategnuli...to se lako opet našpana i teraj dalje...:drinkers::mrgreen:
nema oznaku k, samo gsk model ili obican?
nema oznaku k, samo gs
ja imam problem da mi se masa zaštopa negde unutra, i to opterečuje remenje i traktor, imaš li kakav savjet?
u kojoj brzini si radio? 1. brza?
dali ima netko malcer od Maschia kakva je kvaliteta jer sam naletio na ovo a cijena je vise nego povoljna, da nije neki kinez ofarban u talijansku boju????
http://www.njuskalo.hr/oprema-obrada-tla/malcar-maschio-model-giraffetta-160-si-akcija-oglas-4870672
ovo je orginal jer da nije ne bi ga prodavao agroklas koji je generalni zastupnik u hrvatskoj za Lamborghini i Maschio.