Ovako, moj malcer je proizvod firme ME-GA ing iz cakovca. nemaju internet stranicu, pa tako nema nista osim broja telefona. ja sam svoj malcer kupio u Pozegi, gdje ih jedan covjek prodaje i za njih ima rezervne pikse i nozeve.
Cjena je tad bila 6600Kn i ne zalim niti najmanje sto sam ga kupio, jer i sam vidis kakav posao odradi, a reduktor je bio samo mlak nakon rada.
Ino malceri su sam vrh ponude sto se tice "malih" malcera za usitnjavanje biljnih ostataka poslije zetve ili za razbacivanje slame i kojecega ostalog po njivi. Vrlo vrlo kvalitetni strojevi, vrlo skupi, al se isto tako vrlo brzo otplate. Onakav INO malcer je takodjer vise kosilica, nego malcer, pa ne znam kako bi se takav stroj ponasao u onoliko zarasloj njivi. MESSIS ima u ponudi isto takvu neku kosilicu, a cjena je da na dupe padnes, pa smo od nje odustali.
malo mi je falilo da uzmemo INO malcer, ali stari je upoznao covjeka koji je na istom mjestu kupio ovakav stroj, i nije ga mogao prestati hvaliti, pa smo ga i mi uzeli... Najpametnija odluka u zivotu, iako bi vjerovatno s INO malcerom bio puno zadovoljniji, al neka, ovaj mi se vac isplatio kroz usluznu kosnju, i kosnju mog vocnjaka.