• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

BaTeK

Član
Tu od
20 Pro 2008
Poruka
302
Trenutno kosim sa samohodno vrtno kosilnico ( na 7 do 10 dana odvisno koliko je visoka) cca 2,5 sati.

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
Zbavili smo bočnu hidrauličnu kosilicu, koja ima svoju pumpu i rezervoar hidraulike i montira se na mulčer.
Mulčer je ino elite160
Sad me zanima kakav je priključak u reduktoru mulčera, na slikama originalne ino kosilice ima određen među dio između pumpe i reduktora.
Sad zanima me da li je priključak isti kao kod mene to jest osovina sa kajlom?
I kako to naj lakše spojiti?

jVkJae

dJDDae

dyPKFe

https://www.photobox.co.uk/my/album?album_id=5382434182

maikynet4u

Član
Tu od
14 Pro 2016
Poruka
324
533....nije mu laka...češ ga zgoriti[emoji12]
Vi bi te rekli buš ga zkuril [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Ali pazi sada da ti kompresija iz kartera ne probije kroz novi semering na radilici.....

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
A kaj ces ak nemas kak drugacije onda iovak pomalo bolje neg placati nekome.

Ja sam probao prvi put ove godine 533 s gramipom pa slabo srece od tog, jos je i taj zanon sigurno i tezi od mog.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Imam na ponudi tri traktora od pajdaši da si uzmem i radim, ali neću posuđivati.
Ako rikne nalijepi se gore drugi motor za jedno popodne, i teraj... A i svaki čas može doći novi traktor pa Ferđo ide u garažu na klocne, kak je bio i do sad.

Ovo je baš gadan drač bio, ali ide, prva spora i pun gas, tu i tamo malo zabrunda i baci crni dim, ali ništa strašno. U debeloj ambroziji i lobodi ide i drugom sporom. Nakon 7 sati takvog malčiranja počel je čudno klepetati, i na leru je pritisak ulja padal u crveno. Danas radi ko da ništa nije bilo, upravo se spremam dalje malčirat... Malčer ima 440 kila, i nove batove pa se dosta lakše vrti, a i ne hvata baš punu širinu...

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Možda ti je klepetala pumpa hidraulike pod malčerom kad ga zaustavljenog podigneš?

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Ne, ne, ovo se čulo oko bošpumpe, nekakav čudan zvuk, ali sad se više ne čuje... Pojma nemam šta je to bilo... Preko noći je sve leglo na mjesto, dobio je tri deci ulja.koje je potrošio u par sati, i teraj dalje!

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
i onda vele imt ne valja .
Što se radi iz njih bolji su od boga.

Ekonomist

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
516
Ne izusti ime gospodina Boga svoga uzalud.

Poslano sa mog ONEPLUS A5010 koristeći Tapatalk

Najnoviji postovi

Na vrh