marko93
Legenda
- Tu od
- 31 Sij 2008
- Poruka
- 5,893
težinu batova neznam,a 24 ih ima..Koliko su teški batovi i koliko ih ima
težinu batova neznam,a 24 ih ima..Koliko su teški batovi i koliko ih ima
Ja sam napisao zašto ne valja s vratima onaj samo brljavi.Željac, pošto si ti glavni kritičar i nikad ništa ne valja, dobar početak bi bio kad bi počeo pisat konkretne razloge jer ovako nema smisla, javljas se prvi samo da možeš reć ništa ne valja, a za tih njegovim 30 sati dobar mu je i onaj koji trese...
Punac ima takav od 105 i dobro radi čak mi se sviđa sta su cekici manji nego na mome jer bolje travu odradi...
Puknuti...vrata se otvaraju kad imas velike želje za širokim malčerom a malo konja pod haubom pa da ne guši traktor masa odmah leti van u vidno većim komadima
Hm..nije baš tak..ja imam ovakvogMalčati kuruznicu s otvorenm vratima je ko su je divlje svinje pogazile..,,
Nek si ti meni dokazal..ja znam oko kaj sam videl i kaj me odbilo od vratiju..možda je stvar bateva/y noževa
A možda malčer treba i podesiti , ponekad i počistiti....ko zna kaj je taj čovjek radil s tim malčerom. A da zna kaj radi, ne bi palil na zemlji ništa.Ja sam napisao zašto ne valja s vratima onaj samo brljavi.
Sve raščupano iza .
Ja bi radje mega metal uzeo bolji je puno.
Čovjek malčira kuruzovinu i na kraju zapali jer taj malčer nije dobro odradio.
Sad ima nas svakakvih zato nam je poljoprivreda tu gdje je jer je sve vama dobro.
Za moj ukus je prelagan.Dali se ovo isplati kupiti? Imaju sad neku posebnu ponudu kao. I cijena nije losa s kardanom. Malo je jedino kaj nema zadnja vrata. Kaj mislite o tome?
Malčeri LAGANI 95-155 cm • PanexAGM.com kontaktirajte nas
Provjerite sve karakteristike Malčeri LAGANI 95-155 cm na našim web stranicama. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.panexagm.com