vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Kaj to znaci da malcer koje se hvata naprijed i iza nema onu frajluft getribu.?.treba frajluft kardan
Nisam još forsirao malčer da ga mogu istestirati do koje max debljine ide, ali pouzdano znam da 5-6 cm može. Naravno nije šumarski malčer da konstantno može cijelom širinom tak nešto drobiti.Do koje debljine može malčirati? Jesi zadovoljan sa Armatracom?
Tako je, ovo je reverzibilni reduktor. Smjer kardana je uvijek isti, a čekići se uvijek vrte u pravu stranuTehnos ima u ponudi i reverzebilni reduktor. Naravno, košta nešto više neg obični ali... Po meni puno bolje rješenje neg kad je na prednjoj strani traktora pa sva prašina i smeće ulazi u kiler i štopa ga. Jedino, cijeli dan biti okrenut i gledati unatrag je veći problem.
MegametalPozdrav svima...novi sam ovdje i molio bih pomoć pri odabiru malčera...
Nakon nekog vremena istraživanja sam odustao od kineza i skupljih varijanti te izbor sam suzio na sljedeće malčere:
-mega ing 150
- mega metal 150
- tehnos 150
Malčer mi je potreban za voćnjak, a traktor je hittner 40ks.
Koji biste od navedenih preporučili?
Nisam ga nikad vidio pa nemogu tvrditi .Što? Meni se mega ing čini kvalitetniji.
Poštovani što mislite o roto malčeru mega metal sa mehaničkim pomakom 150 cm.Mega ING
Kralj ING ima tehnički lošije rjesene valjke