• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Malčeri

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
532
mislil sam da se tam sklapaju a na kraju je roba iz Kine
Nije mi jasno od kud si taj podatak izvadil. To misliš ili znaš? Čisto me zanima jer ja imam drugačije informacije.
Čisto da otklonimo svaku sumnju-nemam nikakve koristi ili nakanu da reklamiram proizvod ( čak ga i nemam ) ali ovaj forum je javni servis pa imamo odgovornost pisati istinu ( ma kakva god ona bila ) jer ljudi posjećuju ovo mjesto. Ako počnemo pisati nebuloze, onda ovo nema smisla.
Inače, kaj se Cortesea dotikavlje, adresa im je: Verona, Belfiore viamoneta 5b i samo ondje se rade. Skoro ručno. Firma im je kupila Dafa XD 450 i ta me veza ponukala na ugodni razgovor sa direktorom Cortesea u Gudovcu u slučajnom susretu kod izlagača( a ja slučajno imam veze sa Dafekima ). Eto, tu informaciju ti ja imam, K3 je bil švasani u Veroni ipak....

7zen

Novi član
Tu od
19 Lis 2024
Poruka
11
Uspio si me razuvjerit... U pravu si, sklapa se ipak u Italiji, malo sam ih iso pronjuskat i po fejsu.. Ima dosta starih slika sklapanja uz radionice, tak da moje isprike! Greska je na google mapsu pise im da su dobavljač polj. opreme, dok im na stranici pise proizvodac. Lp!

Posljednje uređivanje od moderatora:

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,650
Nema skoro ni krava više po Zagorju, ima sijena u izobilju i nema ga tko pokositi nažalost. Sad je u cijelom mjestu ako je jedna i to je puno.

Na vrh