- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 7,037
Nije to taj put nego od Mrežničkog briga do Barilovačkog leskovca kroz matanovu dragu i laskače .
i iz matanove drage prema boštu.....
Nije to taj put nego od Mrežničkog briga do Barilovačkog leskovca kroz matanovu dragu i laskače .
ahaaaaaaa, a ja mislil na onaj od Leskovca do Šćulca, to je isto vojska radila...
u kakvom je stanju ovaj put od od Mrežničkog briga do Barilovačkog leskovca?
ja sam u Perjasicu išao kroz Mihalič selo, pa preko Barilovičkog Cerovca, jel to bliže ili ovo preko Leskovca?
e bas taj put kako si napisao, puno sam toga proso okolo tak da mi se sve pomjesalo i nisam se mogao sjetit koje je ali sad dok si napisao prisjetio se. El drzi ta cesta ili se raspala? to nam je bio prvi posao uopće
:roll:
cesta je super,išao sam njome pred kojih mjesec dana autom.....
pa vojsci se ne smije prigovarati.....:mrgreen:
ma ko kaze da se ne smijemi smo miroljubivi hehe. ajde neka vas samo sluzi, steta da nemamo vise takvih akcija pa da pomognemo ljudima
samo mi nemoj na slikanje vrata dojt!! :lol:
ja smišljam za sljedeču zimu nekakvu skalameriju za fergija, al mora naprijed bit...
živi bili , pa vidjeli...
artyman:
mane, na rengen, ukočen vat, to ti se događa na ovak niskim temperaturam kad puno voziš u rikverc!
bager, treba i tu opciju ukomponirat u onu skalameriju kojim se trenutačno bavimo
ideju mi je dala skalamerija od VranićD...![]()