• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Massey Ferguson

R

Ratarko

Guest
Da li ima prednju ogibljenu osovinu - Quad Link i da li ima datatronic 3 monitor ?

S

stočar mario

Guest
Osovinu nema pošto je 4-tvero cilindrični motor, ima zračni ovjes kabine, a za monitor neznam

R

Ratarko

Guest
Sad bi možda mogao ispasti bezobrazan ili slično ali da li si razmišljao o drugim traktorima kada si naručivao svoj MF ? Recimo Deutz 150 KS je u to vrijeme bio na akciji u poljoopskrbi sa cijenom od 53.000 € ali osnovna oprema ili možda NH 155 KS za iste novce kao i Deutz 150 .
Ako ti baš ne treba tako jaki traktor imaš Hurlimana 130 KS za 50.000 € sa PDV-om ali dalo bi se izvuči još par ponuda te su mi iz glave pa sam ih zato napisao.
Druga stvar je ako si baš htio crveni traktor odnosno MF onda ovo gore što sam naškrabao nema nikakve veze ...

B

Bobo

Guest
Da je htio crveni traktor, uvijek je mogao uzet IMT ;) 8)

I on ga u najskupljoj varijanti ne bi izasao preko 40 000€ ;)

Ali to nije nista prema kolicini zivaca koje bi izgubio...

S

stočar mario

Guest
Ne Ratarko ja imam doma i Fendta 312 lsa turbomatika iz 1993. godine koji je šestak i dosta mi je za oranje i teže poslove, a htio sam manji traktor za košnju i pokretanje mikser prikolice cirka 100 ks jer zetor koji imam 5340 nemože vrtit mixericu tj može ali jako, jako teško. Kako sam zvao agro groma koji mi je dao cijenu za 412 vario od 88 000 eura plus PDV to mi je ipak bilo malo puno, a na deutzu za te novce je klasični mjenjač odlučio sam se za MF. Bitno mi je da traktor ima pužne brzine kada istovaram miksericu (a to je na MF dodatno) da ima 540 E kardan te široke gume zbog košnje da manje ostaju tragovi na umjetnim livadama.

S

stočar mario

Guest
Fendt ima 120 ks sutra ga slikam i stavljam slike na forum

robi

Član
Tu od
22 Sij 2007
Poruka
377
Danas sam čuo da je Oro jako jako loš trgovac, čovjek ga je nazvao lopovom.
Moj šogor je bio na sajmu u cetin gradu na josipovo i tamo je upoznao tog čovjeka koji
je nedavno kupio novi MF.
Prvo ga je duže čekao nego je trebalo, a kad ga je dobio , u njemu nije
bila oprema koju je on naručio, tj. ne sva nešto je falilo.
I ubrzo dogodio se neki sitni kvar, uglavnom puknuo je neki šaraf
i još nešto slično, i oni to nisu imali na lageru, najobičniji šaraf, kojeg je onda
on jako dugo čekao.
To je sve što znam!

R

Ratarko

Guest
Å alji imaš moju podršku .
Osobno sam zamalo upao na dupe kad sam vidio taj štagalj neki dan , teško ga je bolje opisati . Dole nema beton nego se servis radi na zemlji , kapija ( vrata ) na tom štaglju su drvena i malo spretnije tele ( mlada krava ) može bez problema proči kroz zatvorena vrata bez da se ogrebe ili bilo gdje dodirne sa vratima ( tolika je rupa velika na vratima ) , khmm , istina ljudi ...
Kada sam bio radili su servis na jednom Same traktoru .

Još jednom da ponovim , kupio sam MF-a samo zato što ima kopiju vario mjenjača iz Fendta ( on mi je bio skup ) i zbog ničega drugog. Da sam htio neki drugačiji mjenjač MF-a nebi nikada u životu izabrao . Divim se svakom tko ima živaca sa njima a uzima obični mjenjač za MF traktor .

robi

Član
Tu od
22 Sij 2007
Poruka
377
Da, a skladišta dijelova nigdje.
Još im par traktora stoji u carinskoj zoni jankomir, ali ne i skladište, traktori
su vani, može ih se vidjeti.

R

Ratarko

Guest
Nisam sve to znao o njima prije ali polovicu jesam.
Ja sam kupio MF traktor i vjerujem MF-u ako mi se traktor pokvari onda sam nadrljao ali kao što sam rekao ja vjerujem MF-u i njegovoj kvaliteti a naš diler je nužno zlo . Å to manje kontakta sa njim to bolje za svakog vlasnika MF-a u HR. Niti sada se nisam libio zvati servis iz Mađarske ili Srbije ( govorim za New Holland ) jer su serviseri u Agriji također mlaki i nikakvu pomoč od njih nisam dobio tako da ču to isto napraviti sa Mf-om ako mi bude bilo neophodno . Uopče ne mislim niti krajičkom pameti da naši MF serviseri imaju kompjuter i potreban softver da se spoje sa mojim novim MF-om i samo isčitaju greške , nemaju ga sigurno te nemaju potrebno znanje za popravak . Za nove traktore bilo koje marke se mora iči u školu , tečaj , koji se redovito organiziraju po evropi .
Ma što sam ze bezveze sada raspalio , moram malo ručnu povuči :x

A

agrarac

Guest
ratarko,čestitam na mf-u,dansa sam ga vidio u gudovcu,prekrasan je.
sad češ biti glavana faca u svom selu.

R

Ratarko

Guest
agrarac kaže:

Hvala . pa to je bio cilj :wink:
Mislim si nekako da mi je to največa invasticija u životu , pa zašto onda da ne bude nešto što je i ljepo a ne samo funkcionalno .

A

agrarac

Guest
Ratarko kaže:
agrarac kaže:

Mislim si nekako da mi je to največa invasticija u životu , pa zašto onda da ne bude nešto što je i ljepo a ne samo funkcionalno .

meni bi bilo žao da ga vozim po blatu i prašini kad je divota od traktora,šteta ga je smazati al na kraju krajeva tome i služi.

R

Ratarko

Guest
agrarac kaže:
Ratarko kaže:
agrarac kaže:

meni bi bilo žao da ga vozim po blatu i prašini kad je divota od traktora,šteta ga je smazati al na kraju krajeva tome i služi.

A to mi nije žao , blato i prašina bi trebali biti njegovo drugo ja .
Mislim da mi je najviše žao što ga neču iskoristiti dovoljno tijekom godine.
Svakako bi trebalo raditi sa njim min. 1000 radni sati godišnje a ja to neču napraviti.

S

stočar mario

Guest
agrarac kaže:

Agrarac vidim danas si bio na sajmu, jel možda i moj MF 6460 tamo?

R

Ratarko

Guest
agrarac kaže:
a šta češ sad sa fordom?
namjeravaš i orati sa mf-om?

Planiram raditi sve sa MF-om , jedino kada mi budu trebala dva traktora onda ide i Ford ili RX-i , ustvari moram nešta prodati od tih traktora ili Forda ili Rx-e , još nisam odlučio . Toliko mi se žao rastati od bilo kojeg od svojih traktora da ih nikako ne mogu staviti u prodaju , nadam se da če to prestati nakon tjedan - dva kada MF stigne :?

A

agrarac

Guest
stočar mario kaže:
agrarac kaže:

Agrarac vidim danas si bio na sajmu, jel možda i moj MF 6460 tamo?

nemoj me točno držat za riječ ali mislim da 6460 nije bio,ak se dobro sječam bio je 6480 bez pvh.al kažem ti nemoj me držat za riječ dla je il nije bio

Najnoviji postovi

Na vrh