• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mehanička radionica za pile

Lumberđek

Novi član
Tu od
4 Velj 2024
Poruka
18
Gdje ima za kupit alat potreban za to (kljuc za kvacilo i blokator klipa)? Bez odgovarajučeg alata su prčkala vec 2 majstora koja nisu ništa napravila, a bas u nadi da imaju alat sam i dao nekom drugom da ju sredi.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,757
meni se jednom slično dogodilo, mjenjao prsten lančanika i kada sam vratio iz, ne znam kojeg razloga, probao na prazno, kad sam pustio gas odvrnulo se kvačilo i odletjelo, jedva ga pronašo u šumi, stavim ponovno i probam opet isto i opet se odvrne, kada sam treći puta stavio onda sam stavio i lanac i vodilicu...pod punim gasom uključio kočnicu i više se nije odvrtalo, što se tiče zvonjave, možda ti je otišao ležaj u zvonu?

Klip, ako nemaš alat, najjednostavnije je da skineš svjećicu i naguraš špagu kroz rupu u cilindar, naravno da treba ostaviti kraj da možeš izvući nakon obavljenog posla.

Lumberđek

Novi član
Tu od
4 Velj 2024
Poruka
18
Skeptičan sam oko špage, ona je ipak flexibilna. Nebi baš htio kemijat nešto sa improvizacijama, držim se one pošten alat - pošten posao. Potražit ću alat pa ću onda to sredit, hvala na savijetima!

Na vrh