ROADRUNNER
Iskusan lik
- Tu od
- 17 Stu 2013
- Poruka
- 1,142
Zato jer nije dovoljno stegnuto.
Namazi loctiteom i stegni
Namazi loctiteom i stegni
Upravo tako sa udarnim ključem ide glat, i odvrtanje i zavrtanje. Ako nema udarni ključ zatezanje ide kako je kolega "Ghost" opisao samo namontirati i zarezati na prvom rezu je stegnuto. Odvrtanje je teže bez blokade. Opasno je proubavati motorku na labavo zavrnuto kvačilo, kad se motorka gasi ili smanji broj okretaja zbog taktova se odvrće, to može nanijeti povredu opasnu.Probaj stegnuti udarnim ključem, bez blokiranja
Šaraf za blokadu klipa je opasniji od špage...možeš probiti klip, a špaga je mekana pa bude sjela na veću površinu.
Kakav ti ključ za kuplung treba? Jonseredi, koje imam, imaju normalnu 6-kutnu maticu na kuplungu.
nemoj tako, ne može nešto fleksibilno bit bolje mego gvožđe u gvožđeProbaj stegnuti udarnim ključem, bez blokiranja
Šaraf za blokadu klipa je opasniji od špage...možeš probiti klip, a špaga je mekana pa bude sjela na veću površinu.
Kakav ti ključ za kuplung treba? Jonseredi, koje imam, imaju normalnu 6-kutnu maticu na kuplungu.
ja sam naučio na teži način, srećom bez ozljeda ali izgubio par sati tražeći djelove po šumiUpravo tako sa udarnim ključem ide glat, i odvrtanje i zavrtanje. Ako nema udarni ključ zatezanje ide kako je kolega "Ghost" opisao samo namontirati i zarezati na prvom rezu je stegnuto. Odvrtanje je teže bez blokade. Opasno je proubavati motorku na labavo zavrnuto kvačilo, kad se motorka gasi ili smanji broj okretaja zbog taktova se odvrće, to može nanijeti povredu opasnu.