Ovako objasnjenja su dobra ali ima dve vrste nosaca motika za seriju F6xx. nisam ni ja znao dok nisam kupovao nove moticice . Naime zaboravim uzorak i na pijaci u Rumi nadjem hondu f 600 i premerim novu motiku i pasuje na vijke raspon. kad sam dosao kuci nepasuje za skoro 20mm razlike u rasponu rupa pa sam morao nove rupe busiti. i kod mene su 8mm rupe i vijci. Brgud je prikazao izgled moticica i nosaca i nikakvi nastavci tu neidu jer to se koristi na manjim hondama 3xx i 4xx serijama. Ovde se samo pakuju nosac jedan za drugim na osovinu stim da se rupe moraju poklopiti od nosaca i osovine zbog rasporeda motika. I kad menjas moticice menjaj polako redosledom kako su bile da neokrenes jer ima pola levih i pola desnih motika.znaci razlikuju se . za sve ti treba 12 levih i 12 desnih moticica Sad nisam dobro izgleda razumeo oko produzetaka . Na hondi f6xx su sestougaone osovine na koje se pakuju svi nosaci ili tockovi. Retko ko ima te krace sestougaone osovine koje sam i ja skoro nabavio koje su nekih 15cm otprilike duzine. Standardna osovina je nekih 30cm otprilike.Na manjim hondama imaju parcad osovina koje spajaju nosace motika
Posljednje uređivanje: