Možda nekom pomogne,-
Danas sam naletija u nekim starudijama šta su bile za bacit, kod jednog prike, na jedan čep.
Neznam od čega je, izvana izgleda ka da je od agrije, neznam ima li agrija čep od rezervoara, na navoj ili na 2 zuba pod 180 stupnjeva...
Otvorija sam pomalo klištima čep, motajući lim poklopca (pipav posa), razdvojija poklopac od donjeg dila..
Izmedju njih ima gumena brtva, nekih 3mm debljine široka 5-6mm, od vanjskog oboda put unutra.
Složenom čepu, ona osigurava da se gorivo vrati nazad u rezervoar.
Te brtve na kineskim motorima i njihovom čepu- nema!!
Motor za pumpu ili agregat??, pa netriba...
Na frezi triba jer prolije više goriva nego ga potroši..
To je komad gume debel 3mm odrizan "Žgugljama",(lohajzlama, ili probijačima).
Dakle vanjsku miru i unutrašnju, "rupu",dobit ćete kad otvorite čep, po utoru na donjem djelu čepa.
Valjda sam u ovom driblingu nešto i objasnija.
"Guma", ako je moguće, triba bit od vitona, koji podnosi benzin, a ako nemate, valjat će i obična.
Danas sam naletija u nekim starudijama šta su bile za bacit, kod jednog prike, na jedan čep.
Neznam od čega je, izvana izgleda ka da je od agrije, neznam ima li agrija čep od rezervoara, na navoj ili na 2 zuba pod 180 stupnjeva...
Otvorija sam pomalo klištima čep, motajući lim poklopca (pipav posa), razdvojija poklopac od donjeg dila..
Izmedju njih ima gumena brtva, nekih 3mm debljine široka 5-6mm, od vanjskog oboda put unutra.
Složenom čepu, ona osigurava da se gorivo vrati nazad u rezervoar.
Te brtve na kineskim motorima i njihovom čepu- nema!!
Motor za pumpu ili agregat??, pa netriba...
Na frezi triba jer prolije više goriva nego ga potroši..
To je komad gume debel 3mm odrizan "Žgugljama",(lohajzlama, ili probijačima).
Dakle vanjsku miru i unutrašnju, "rupu",dobit ćete kad otvorite čep, po utoru na donjem djelu čepa.
Valjda sam u ovom driblingu nešto i objasnija.
"Guma", ako je moguće, triba bit od vitona, koji podnosi benzin, a ako nemate, valjat će i obična.