Posto nemam nikakvog iskustva a imam vucnu frezu i nozeve koje idu umjesto kotaca i danas sam proso cca 600 m2 vrta sa obje kombinacije skuzio sam da treba upotrijebiti jedno i drugo. Nozevi bolje kopaju ali ostavljaju velike komade dok vucna bolje usitni. Samo imam problem sa vucnom jer sam skuzio da rupe na prikljucku i na frezi nisu jednake tj razlohane su pa kad jace stosnem na volanu remen freze se otpusto i vrti u prazno trebal ni borerom napravit jednale rupe na jednom i drugom pa i klinove da bude to sve kak spada. Sve u svemj ova moja 620 ubija prezadovoljan sam dolazim u napast da d preorat jos 500 m2 travnjaka s tim da sam si postavio plastenik od cca 100 m2 a za vikend budem jos jedan.
Problem mi je sa nozevima ( umjesto kotaca) uz rub plastenika jer zna mi jakp rijetko al doduse bacit frezicu na stranu pa se bojim da ne poder najlon. Jel ima neka fora da ide samo ravno
Problem mi je sa nozevima ( umjesto kotaca) uz rub plastenika jer zna mi jakp rijetko al doduse bacit frezicu na stranu pa se bojim da ne poder najlon. Jel ima neka fora da ide samo ravno