Hvar je, ima bi di prespavat he heMožda se radi o škrtom bračaninu pa niš od toga..
A ako je na hvaru .hm..nemam ja tih para.
Možda ščedro ..to je moj kapacitet.
Ma tutnete ga u onaj ručno klesani tunelHvar je, ima bi di prespavat he he
Jos uvijek, samo treba izbjegavat ova "udarna" mjesta npr cijeli grad hvar.Uf, Hvar, al se nekad tam dobro jelo....
Ma tutnete ga u onaj ručno klesani tunel
Ako je u motoru do maximuma ne škodi,ali veći je tu bio problem filter zraka koji je bio prepunjenKolega plus i kolega bane 1978 od srca vam hvala na savjetu.
Ulio sam viska ulja u filter zraka, oprao osusio filter, izvadio ulje iz posude, nasuo novo do oznake radi ka singerica. Ispustio sam malo i iz motora tako da je sad na polovini oznake.
Hvala vam najljepsa i svako dobro!
Dobro da si naveo da je mtk kod vas već pola stoljeća i nikada nije bilo nikakvih problema (što se tiče mtk?). A da li je bilo nekakvih problema što se tiče održavanja , i to onih osnovnih (koji ne zahtijevaju stručnu osobu). Zanimljivo je da na kućištu filtra zraka imaš oznaku za količinu ulja, ali si i to predvidio i gle nastali problemi!Hvala kolega plus.
Da ispricavam se honda je f 620 mio standard, motor na njoj original.
Nikad nikakvih problema, uredno radila i frezala. Otac kupio novu 80 i neke, znaci cijeli zivot je kod nas. Ocistio sam onu casicu sto ide iz rezervara, filter zraka.
Nikad nije bacala ovako i ovoliko bijelog dima, to me malo plasi iskreno. Moguce da sam kod zamjene ulio viska ulja, ispustit cu pa je upalit.