• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MIO Honda F600/620

zagi01

Član
Tu od
20 Pro 2013
Poruka
296
Nisam nisam. U komadu je sve. Jucer jos koseno s njom. Ne upustam se ja u to kaj neznam. Promjenim ulje i ovo kaj znam i tjt.
 

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,127
Vjerojatno nećeš puno dobiti,ali ako nisi očisti joj filter zraka i pogledaj svjećicu malo
 

MR47

Novi član
Tu od
6 Tra 2024
Poruka
15
Nadam se da bude nekome od pomoći.Radi se o F630 GX160 motor.Primijetio sam da se motor zaletava i netavnomjerno radi kod visokih okretaja.Probao sam malo napeti opruge na regulatoru,ali bez uspjeha.Problem sam uspio riješiti zamjenom karburatora.Jučer je stavljen novi (30 eura) i sad opet radi kako treba.Kod servisera sam pitao ima li smisla čistiti ovaj stari pa dobih odgovor da jedino bušenje dizne pomaže,ali ovo mi je bila prihvatljiva cijena i nisam razmišljao o kemijanju.
Već kad je sve bilo razvaljeno zamijenio sam i remen.Prvo sam uzeo 17x1000 i taj je bio prekratak.Na kraju sam uzeo 17x1025 i pomaknuo motor prema naprijed za oko centimetar i dobio fino odvajanje bez previše labavog remena.
 

MR47

Novi član
Tu od
6 Tra 2024
Poruka
15
Možda da,ali ako je serviser rekao da nisu imali uspjeha puno sa tim čišćenjem nije mi se dalo čačkat po tome pa ponovo odlazit po novi.Rastavit ću ga po zimi nekad pa ću imati zamjenskog ako ništa drugo;)
 

Najnoviji postovi

Na vrh