• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MIO Honda F600/620

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,473
Regulator okretaja motora,
Znači ako padnu okretaja motora, on on otvara leptir na karbuatoru i povećava dotok goriva, da bi održano optimalne okretaje, isto tako, ako su preveliki, zatvara leptir, smanjuje dotok goriva i okretaje
Ako ti zapinje Probaj malo sa silikonskim sprejem podmazati polugicu na leptiru na karburatoru,
Pogledaj i da li su original federi na svom mjestu

goran12000

Novi član
Tu od
22 Ožu 2017
Poruka
18
Sve je orginalno i nigde ne zapinje ama bas nista ova polugica kada je otkacena od karburatora i onaj feder dole kada se otkaci skoro se sama vrati u prvobtni polozaj kada se sve namesti kako treba onda je leptir vec otvoren na karburatoru i ima gas kada se da gas i smanji sve ostane na vise od pola gasa. Mi smo je takvu kupili nista nismo dirali covek od koga smo je kupili kaze da je obradjivao neki vocnjak stao da odmori i posle toga nije mogao vise da je upali stojala godinu dana tako. Mi smo samo oprali rezervoar i solju od karburatora i stog momenta smo je startovari samo sto ima problem to sa gasom nece da vrati gas.

Posljednje uređivanje od moderatora:

cerex

Novi član
Tu od
25 Lis 2024
Poruka
17
Nikako mi nije jasna svrha te opruge koju si dodao dnu regulatora gasa. Taj regulatora ide lijevo desno a opruga na dnu ...

goran12000

Novi član
Tu od
22 Ožu 2017
Poruka
18
Verovatno nisi procitao nece da vraca polugu -regulator gasa u pocetno stanje. Regulator ne ide levo i desno nego samo desno kada se daje gas kada se smanji gas on se vrati na pocetno mesto ili ler.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh