• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MIO Honda F600/620

Abra

Član
Tu od
21 Tra 2022
Poruka
45
Pozdrav ekipa. Od nedavno ppsjedujem hondu fy 600. Kupio ju sa plastičnom posudom za pranje stakla od fićeka umjesto rezervara goriva. Kad sam išao ulit gorivo otkinuo i dosjed skupa sa čepom zbog starosti plastike i nenamjenske upotrebe (benzin u posudi za vodu) najvjerovatnije. Gledao sam po web shopovima rezervare i svuda pišu neke gx oznake pa me zanima paše li koji od tih na tu moju prinovu?

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,746
Nisam stručnjak ali evo odgovorit ću.
Gx motori imaju slavinu na karburatoru. Mogao bih ga ugraditi ali onda bi morao slavinu nekakvu ugraditi negdje na crijevo da možeš otvarati i zatvarati gorivu, normalno i prihvat za rezervar bih trebao napraviti.....

Abra

Član
Tu od
21 Tra 2022
Poruka
45
Danas dobio u dućanu kod mene broj od nekog distributera. Kaže čovjek original rezervar, čep, slavina 160 eura. Nisam mogao doći sebi. Kultivator sa prikolicom, motikama, ogrtačem, plugom za izoravanje krumpira, plugom za kultiviranje, željezni kotači, mali kotači, veliki kotači, utezi komplet i prikolicom sa kočnicama (nožna i ručna) sam platio malo više od toga. Probat ću naći polovno ili uzet od bilo koji novi pa prepravljat jer novi koštaju 15-20 eura na web shopu jednog bolje opremljenog dućana

Abra

Član
Tu od
21 Tra 2022
Poruka
45
Tamo sam i našao ove jeftine. Problem je malo što nemam stari rezervar da ga mogu bar približno usporedit.

Najnoviji postovi

Na vrh