Skinuo sam mjenjač (f400), otpustio vijke i vidio da je pukao španer - opruga. Isti sam zamijenio bez rastavljanja mjenjača. Ima malo lufta u mjenjaču, a na stol je ispao jedan zub stoga bih ga rastavio cijelog.
Molim pomoć - kako rastaviti mjenjač - redoslijed rastavljanja i na što obratiti pozornost?
Dali sve izlazi na jednu stranu, dali se skidaju poluge birača brzina...?
Hvala.
Njegov motor majstor pregledao kaže G150, 144 cm3, pukla klipnjača i stavljena polovna koja je navodno dosta istrošena zbog čega ima lufta na bolcnu klipa i teško se okreće u jednom položaju na radilici, drugo još može. Pošto imam rezervni motor Tomos, hondu bih prodao, koliko mogu tražiti, ima sve, karburator, auspuh, filter zraka...
Zna li netko cijene[/QUOTE]
pa koliko bi ti pita za nju?
nema toga znalca koji bi zna koliko ti najviše za nju možeš dobit,to je kako naletiš..
koliko će netko za nju dat..
konkuriraju ti i novi kinezi koji su jeftini,a da ih se nać da drljaju lipo vrimena,pa je novo opet novo..
tvoga se isplati uzet pa ga sredit 100%,da bude ka nov,pa bi traja..ako je ta klipnjača potrošena,potrošeno je i ostalo,iako još može..
bojim se da za nju nećeš dobit neki novac..
ja ju recimo uzea nebi, osim ako bi bila baš jeftina a onda bi ju slaga kako triba..nebi ju na traktor stavlja da je opet skidam za par miseci..mora bi računat na minjanje puno djelova pa ako se posrići da neke i nemoram..
kako idem "od sebe", vjerovatno je da će i ostali tako računat..osim ako nekom baš triba neki dio pa eto za djelove..