Zoki ticić
Aktivni član
- Tu od
- 19 Stu 2012
- Poruka
- 2,733
A kad bi stavio na original prikolicu mjenjač od auta sa zadnjim pogonom tada bi moralo odgovarati i još bi imao mjenjač sa sinhronima )
A neznam to sam ja tak kupio od nekog dede...stavio bi sliku al neznam kako malo sam si glumpast...
pod hitno to otvaraj ..sve če otič kvragu ako su takvi simptomi :icon_jook:Ok tako cu i postupiti.
Jos jedna stvar sto me muci otkad sam ga kupio u 8mj. Naime muci me to sto ja na njemu uopce nemam brze brzine. Prvo sam mislio da ih ni ne mogu koristit kad koristim kardansku prikolicu ali danas sam frezao i reko bas idem probat. Imam samo 1 i 2 sporu i to je to. Kad probam ubacit u brze (na zeca) onda nesto samo zuji i nit krece niti ista tako da mislim da se nesto polomilo unutra. Ima li netko ideju mozda sto bi moglo biti? Znaci nece mi niti kad je na "SIN" (4X4) niti na samo prednje kotace. Model je Super special green 2009-2010. Hvala.
Mozda bitno za napomenuti prosli vlasnik ga je koristio samo za vozit drva iz sume doma. Nije imao prikljucke.
Bok...imam jedno pitanje za vas. Imam labin progres la 300
I nesto mi steja nemogu ga usaltat u 1.brzinu.
Pa ako mi neko moze objasnit kako se to da nastelat da nemoram ic kod majstora...bio bbi mu jako zahvalan...pozz.