Kaj? Može prijevod na hrvatski?Motor je impresivne snage od 8 KS do 10 KS je ipak malo povelika razlika?
Malo si tu staru šuštu skratio, na slici koju si stavio nije ta vrijednost koju sa koju sad iznosiš ?
Gledam malo ovu temu pa si mislim.ta ista ekipa se snašla pa je u pauzi frrzanja štrikom za paljenje vezala kvacilo stisnuto..
Moram dogovorit neki turističko razgledavanje tvornice.Za ljevaonicu ne bi znao ,da je imaju. Moja saznanja su više vezana za poslovanje i osobno znam lika koji je u tome. I to od nekih 17 godina unazad.
Kaj ne znas, ne boli i ne žuljaGledam malo ovu temu pa si mislim.
Neznam koja ekipa je to gurtnala kvačilo preko zime ali vjerujem da je ta ista ekipa na prolječe savjetovala da se posjeti Jazbina i uzme lamela i opruga
Ne znam kak je sad.Vjerojatno sve gotovo dolazi na paleti, a oni nakelje etiketu!
Meni se jemput dogodilo na BCS 740, nakon duljeg nekorištenja, da nisam mogel odvojiti kuplungom motor. Mislil sam da se nekaj strgalo pa sam prešel k mehaničaru. Rekel mi je da je samo konusna lamela zacvikala. Pital me, perem li kultivator miniwashem, jer da se onda hoće napraviti hrđa koja ne dopusti odvajanje. Nakon toga ga obavezno poslije pranja još upalim i par puta stisnem i pustim kuplung. Kaj god da je bil razlog, poslije takvog postupka več 10-ak godina se taj problem nije pojavil.Niam siguran da je ovo baš pravi tip ..još sam ppspan,jer vrag je u detaljima
Dalje, lamela se ne zaljepi negp ju primi konus..vanjski dio se zagrije..kad ohladi stisne pa ne možeš stisnuti kvačilo.
Ako netko ima ovakav motor, da li je kod njega ova polugica fiksno vezana na osovinu u zaokruženom dijelu? Kod mene se to lagano klima. Kako se ta poluga uopće umeće i skida s motora? Inače kultivator relativno sporo prima i otpušta gas, pa si mislim da bi ovo mogao biti uzrok toga. Također mi se čini da radi pod malo višim okretajima i ima uski raspon okretaja oko te točke ovisno o datom gasu.
View attachment 57414