Isprobao pa isto radi... ima neki video ili slika principa kako radi povratak gasa u toj kutijici? Ne znam je li možda feder istegnut ili kaj većI to pod prvo, tu se radi pod predpostavkom o motoru DMB 300? Potom pogledati oprugu koja ima glavnu ulogu vraćanja sajle gasa. A ona se nalazi u onoj maloj kutijici di ulazi sajla, dva vijka otpustiti i vidiš oprugu. Otpustiš moršet ( stegu) i izvučeš sajlu iz te kutijice potom je podmažeš , na taj način ćeš lakše i bolje podmazati i razraditi sajla - bužir, jer se na taj način bužir sajle može za cca 10 cm šetati po sajli pa tako dobro podmazati i razraditi.
Za u višu ne moraš da staneš, dok kad šaltaš u nižu moraš skroz usporiti (skoro da ne staneš) da možeš prešaltati da ne krči.Kada vozim na kardan, da li u hodu mogu da šaltam iz 5. u 6. (brzi i spori kardan) ili moram da stanem pa da krenem brzinom koju želim? Inače tek sad sam probao vožnju na kardan i ova mašina je prebrza
Ja tako stalno vozim po cestiTo što ti nazivaš 5 i 6 brzinom , to su 1i 2 za pogon freze a ne za vožnju kardanske prikolice sa samo pogonom na prkolici.