al cudi me i da je otisao dihtung, kak to da on normalno radi... ipak bi tuda trebao vuci lalš zrak....
Vidjet cu danas ak stignem dal je stvar u brtvi ili je nesto drugo...
Sljedeci tjedan do srijede moram izfrezati vrt i posadit ga pa mi je mtk potreban. obrađivati na ruke je nezamislivo jer je vrt nekih 350m2:rolleyess::rolleyess:
Isto tak cini mi se da budem morao mijenjati kuplung. Izgleda da je vec sa svojih 23g polako dao svoje.
Kad stisnem kuplung a mtk je u brzini ,npr nizbrdica je, mtk je u 3 brzini i stisnem kuplung on i dalje polako ide prema napred. Na ravnici toga nema
Isto tako jucer ga istovarujem sa prikolice po daskama i stavim ga u rikverc i polako se spustam. Na polovici spusta stisnem kuplung ali on i dalje ide.
Kao kod auta kad se kuplung stisne. A on bi u pravilu trebao stati cim se kuplung stisne.
Probat cu jedino dotegnuti sajlu od kuplunga, mozda ne odvaja dovoljno
i kod mene je normalno radio ipak je pustao.a sto se tice kvacila moguce da ti je ulja doslo ili je pri kraju.znam da mi nije dobro radilo ja rasklopim( samo pazi opruga je jaka.)lezaj unutra sto ima on mi bio zapeko(suh,prasina)razradim ga sada radi i odvaja super.