stavi na monila dizel pa onda mjeri potrosnju, a ne mješaj babe i žabe dizel je zakonEvo da javim kakvo je stanje sa SS-om nakon tri mjeseca stanke... Kad sam zbrojil kolko bi me koštali svi novi djelovi za frezu(priključak) pala je odluka da kupim novu. Stroj je u radnom stanju samo još fali šminka, boja, tu i tam koja sitnica. E sad o dojmovima: LJudi pa dal taj stroj opće troši tu naftu? Prošel sam oko 500 m2 u 2 prohoda (A/1. spora-spori kardan i B/1.spora i brzi kardan). Nisam ni primjetil neku značajnu promjenu u rezervaru. S mondijalom sam na to durnul skoro cijeli rezervar benzina :gitarist:. Stroj je životinja po pitanju snage a i zvuk je opasan . Sve u svemu ugodno iznenađenje.artyman:
Sto se tiče elektronika sigurno da je bolji i izdrzljivi od platina, a ako te platine još ne zezaju zasto da ih mjenjaš, ja sam imo takav isti motor i mene je uvjek zezo nesto ili gorivo ili stuja ili zrak uglavnom uvjek re naslo nesto da zeza. Tako da sam ja taj motor zamjeno dizelom 15LD 350 i sad radi kad ja hoću a ne kao prije kad on hoće hehehe Jaran mi ima mutu i na njoj motor ovaj benzinac LA 300 i on je stavio elekrtonik i zadovoljan je e sad koliko ce dugo biti neznam a inače neradi on puno sa frezom
Posljednje uređivanje od moderatora: