Isti ovakav stroj posjedujem samo sto sam ja na svom motor ovakav poderao nije mogao vise ni maknuti (hvala mu puno i puno mi je posla uradio al me i tako isto dosta zezo uvjek nesto) onda sam stavio nov 15ld lombardini dizel i evo 7g da sam ga stavio jos nisam dvaput potego kanap da nije upalio. Sto se tice mjenjaca ovih stvarno su izdržljivi ko sam đavo ja sam svoj rastavljo jedan mi se saraf odavio sto i zasto niko nije nikad ustavnovio al je pregulio kod mene bruku jednu i sad bi se okladio da ce mjenjac poderat jos jedan motor sem ovog sto sam stavio lombardinija
ovaj se isto naradio, star je 20 godina, kolko sam čuo da su ti benzinski motori dosta problematični al s ovim motorom nikakvih problema (osim šaltera za gašenje, on je jedanput promjenjen), pali na prvi ili drugi potez špage ovisno o tome dal stignem vratiti čok ali ipak je dizel je dizel...
di si kupil ove rucke gumene ???
Ja to trazio u ducanima s biciklistickom opremom i nema takvih s takvim untarnjim promjerom.
Ove moje plasticne me svaki put nazuljaju.
To su ti obične ručke za bicikl, samo kaj ih mi navučemo gore, idu malo teže al se da, jedino kaj ih shebem na krajevima kad kosim u vinogradu kod okretanja mi znaju zapeti za žicu pa se potrgaju krajevi..
Posljednje uređivanje: