• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

S

soki

Guest
bok ekipa, nov sam ovdje al imam pitanje.
jel postoji labinprogres sa hatz disel motorima.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
bok ekipa, nov sam ovdje al imam pitanje.
jel postoji labinprogres sa hatz disel motorima.
Da, bilo je Mondiala i s tim motorima. Koliko traže za njega?

S

staffmen

Guest
evo ljudi nije me vec dugo bilo...
Obecao sam staviti VIDEO od oranja sa plugom ali nikako da ga stavim zeza me nesto youtube.

Evo popravio sam jedan problem.
Curilo mi ulje na spoju kardana na dihtungu pa se to promjenilo.

Novi dihtung je izrezan od klingerita. Uz to sam jos dodatno namazao pastom za brtvljenje.

danas sam raskopao kosu jer mi je puko oring (gumica) pa mi je skoro svo ulje iscurilo van.
Gumica se nalazi u ovom utoru malo poslje ovoga ofarbanog djela. Preko toga dolazi ova kapa.

evo kak je rjeseno osciliranje.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
...danas sam raskopao kosu jer mi je puko oring (gumica) pa mi je skoro svo ulje iscurilo van.

Jes siguran da buš Rotoflex znal natrag sastaviti? Ak fulaš (a budeš sigurno), išel bude poprek, a ne lijevo-desno. :lol:

Inače, to IMT-ov pogon kose (imam takvoga na Muta Maestralu). Jel to pripasivano ili je bil baš za Mondiala?

S

staffmen

Guest
to nebu nikad jer moj mtk nema 300kg, a i ovakve zemlje kod mene nema.
Ja to sa svojim mogu jednio na šodru.
Al samo da ti velim vremena sam usparal jako puno.
Imam 18 gredica na vrtu... ja to na ruke ne stignem okapat:madmana:

Jes siguran da buš Rotoflex znal natrag sastaviti? Ak fulaš (a budeš sigurno), išel bude poprek, a ne lijevo-desno. :lol:

Inače, to IMT-ov pogon kose (imam takvoga na Muta Maestralu). Jel to pripasivano ili je bil baš za Mondiala?

To je original za Labinca. malo sam trazio i naso da su oni radili te kose bas za labince. navodno su puno bolje od labinovih. -al to neznam nisam probal
Bez brige znal bum natrag stavit jer ju ne raskapam prvi put.

G

ghost1

Guest
Pozdrav.Posto sam nov na ovom forumu,treba mi koja informacija za Labinoprogres Mondial.Naime vec dugo vremena trazim nastavak za prikolicu,cak sam kontaktirao i zastupnika ali bez uspjeha

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
jučer navratim u trgovinu i tražim noževe za frezu za specijala,kaže lik da ih ima po 19 kuna...oriđiđi goldoni piše..
ja sav veseo,super,može 2 lijeva i 2 desna,kad ono razmak rupa ne odgovara:scratch,ovi novi imaju dosta veći razmak..:scratch
jel ih ima gdje za kupiti da je razmak rupa negdje oko 32-35 mm,nisam točno mjerio,ili da pripašem kakve druge..

Naivac

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
401
ima jedan problem kod prijatelja motokopačica sad ne znam jel se zove adria ili je neki model od prije ali uglavnom ista je kao adria.dok je hladna u redu radi i čim se ugrije malo jače počne proklizavati lamela.traktor nije puno radio a labinprogrs u granatnom roku nije otklonio kvar.nešto su čeprkali ali ništa nije napravljeno.do čega može biti,lamela ima dovoljnu debljinu

dohtor

Član
Tu od
9 Lis 2011
Poruka
216
slike kvacila greeny, vec drugi put u manje od dvije godine

moram priznat da sam se malo razocarao u kvalitetu.... pozdrav forumasima...
ispravak, malo sam se izgubio u uplodanju slika....

Prilozi

• IMAG0489.jpg
    IMAG0489.jpg
    45.7 KB · Pregleda: 3,801
  • IMAG0492.jpg
    IMAG0492.jpg
    39.4 KB · Pregleda: 1,686
  • IMAG0491.jpg
    IMAG0491.jpg
    48.7 KB · Pregleda: 1,433
  • IMAG0493.jpg
    IMAG0493.jpg
    45.7 KB · Pregleda: 1,878
Posljednje uređivanje od moderatora:

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
na goldoniju sam mjenjao samo ležajeve na tom kvačilu, al ta lamela je bila dobra, ko nova, i bez pukotina.......a ležajevi otišli......jedan je i blokirao i nije htjelo kvačilo odvojiti......poslije sve uredu

beba

Član
Tu od
18 Lip 2011
Poruka
76
na goldoniju sam mjenjao samo ležajeve na tom kvačilu, al ta lamela je bila dobra, ko nova, i bez pukotina.......a ležajevi otišli......jedan je i blokirao i nije htjelo kvačilo odvojiti......poslije sve uredu
Ove nove lamela sto se kupuju nevaljaju nizasta, ja je stavio i skino za dva dana vratio staru koja je dobrom stanju i dan danas gura bez problema. Mada koliko sam ja vidio dosta vlasnika to mjenja a nezna da je lamela dobra (naravno ko se ne razumi) jer onaj čep ili semering pravi belaj u 95% slučajeva čim počme baliti ulje mozez ga je..ti.

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
mislim da ima negdje u ovoj temi, slike, kako sam mjenjao onaj čep, kvačilo ga je samljelo......i dao sam napraviti novi, od aluminija, i sada sve dobro funkcionira......a najbolje od svega da je taj motokultivator u odličnom stanju, labin, jako jako malo radio, odlično pali, prima gas.......ma predobro, i onda ispadne taj čep sa mjenjača, iznad spojničke.......

dohtor

Član
Tu od
9 Lis 2011
Poruka
216
slažem se da ako počne curiti ulje vrlo vjerovatno će lamela početi proklizavati... razočarao sam se u tome što je to već drugi put u manje od dvije godine odkada ga imam.... i kiksao je baš kad mi je trebao najviše, za vrijeme proljetnog frezanja...svaka čast dečkima iz servisa, ali traktor ima tridesetak radnih sati... sa dva stara mondijala nisam ni znao za ovakav problem...

samo bi volio znati da li je ležaj kiksao pa se sve pregrijalo ili kada su mi prvi puta popravljali kvačilo, vratili staru oprugu koja ne pritišće više dobro lamelu pa se sve pregrijalo.... jer desilo mi se za vrijeme frezanja, kada je ustvari najveći teret za kvačilo i motor...

ali vidit ćemo za par dana kad mi jave, jer uzeli ga dečki u servis na "promatranje":eek:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Hiti taj kuplung i kupi višelamelnoga. Onda nebu više problema.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
I dalje je sve na prodaju osim priključka na zadnje dve slike...

Evo ako kome treba felge 5x15 s novim gumama 1000 kuna

Plug 500+adapter 300

Cirkular s malo lošijom šajbom 1500 nikad korišten samo za probu

Priširivači 350 i priključak 100

Svi zainteresirani javite se na pp =D

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh