Motor je vec prodan za tu cifru. S ovim dizelom mi je uvijek bilo problem paljenje ali zato kad upali nije bilo problema. Inace sam ga uvijek zagrijavao po par sati s termogenom i slicno.
Mislim da je imao tvirnicku gresku jer mi je kao novom odletila brtva glave. Poderao se zbog loseg odrzavanja i ne mjenjanja ulja u zracnom filteru.
Radim dosta ali na puno etapa, po 100 kvadrata i slicno.
Ulje nije problem mjenjat, a i u gorivu se ustedi pun k.... bome i ovaj je trosio,, s rezervarom nema sanse da radi cijeli dan, mozda 4sata.
Za neki dizel trenutno nemam novaca tako da opet pada izbor na tog iz servisa jednog, planiram uzet remontirani.
Mislio sam da su ti benzinci na puno boljem glasu ali sam se prevario, sad cu vidjet iz prve ruke, hvala svima na odgovorima.
samo uredivanje tog dizela mi se cinilo kao rupa bez dna, dok bi se sve zbrojilo mogo bih komotno yanmara novog uzet
I meni je 1.9d otiso na renou, brtva glave, pa sam sa svim dodatnim troskovima i bos pumpom dosao do 8tisuca kuna, i vidim da se to ne isplati ulagatu aute starije od 15godina, a ovaj ima 15 i skoro 300t km