Sve je meni jasno, slazem se sa svime sto kazes, ja sam vec rekao jednom da se ja bavim poljoprivredom rekreativno, ovo mi je prvi iskorak prema ozbiljnijoj poljoprivredi a opet ovo sto ja radim nije nista usporedjujuci s nekim drugim OPG-ovima, zamisli samo tonu cesnjaka, krumpir sam odabrao bas iz razloga kojeg si naveo a trziste bi mi trebalo bit osigurano, skoro zaboravim da ga imam, u susjednoj Hercegovini brendirali su taj svoj rani krumpir, poznajem barem 50 proizvodjaca koji sade po nekoliko tona, usavrsili su proizvodnju do maksimuma, prinosi im idu 30 pa i vise kg po kilogramu sjemena i ja na citavom tom prostoru jos nisam vidio vibracionu vadilicu, ako je kupim mislim da bi mogao bit jedan ili jedan od rijetkih koji je imaju. Ovdje se najveci dio posla smatra kupljenje dok onaj koji vadi svi misle njemu je lakse bez obzira sto mu je ss u rukama tako da ako kupim tu vibracionu pa pocmem vadit krumpir u sjedecem polozaju sta bi tek onda mislili hahaha... Salu na stranu, dao si mi mislit, to stvarno nije skupo i neznam zasto nije zastupljenije kod nas. Mozda ako kupim ja onda i ostali krenu u tom pravcu.