Ja neki dan naručio komplet njaljepnica za 50 kn,od nekog dečka iz zagorja. Ne znam jesam li preko njuškala ili facebook oglasnika.Odustao odavno od toga... Mogu poslikat za koji dan kod komše...
E sad si me ubio. A ja taman kupio neki dan i svu ratavio, sutra bi ju grebao složiti.Treba li nekome ovakvo nešto ne korišteno View attachment 48756 View attachment 48757
Ti misliš s tim malim oratiOpet ja 😁zanima me koji plug za mali labin da uzmem ako moze mala pomoc i frezu?
Pa iskreno tast mi ima malog labina pa ore snjim,stim da je on pravio plug prepravljo i ore super,naravno ima i metalne tockove velike ...i ja sam ih nabavio i probo sam moga u njivu snjegovim plugom ide super...za svoje potrebe odlicnoTi misliš s tim malim orati
Bojim se da tu nema kruha
Taman tako...pa kazem da imam i ja metalne tockove bas dobreNe bi vjeroval, kod nas oru vinograde z njima, samo sa željeznim kotačima.
Ako može Honda 600, zakaj Mondial ne bi mogel?
Pa nekakvih 350 eura, jer je novo i ne korišteno.Koliko bi tražio za tu kosu?
ja orem sa svojom. Benzinka 7-8 ks, možda je koji i pobjegao. I zemlja mi je koma, neki polu-jebeni-ilovak! Da mi je zemlja k'o u Plaškom išla bi i sa dva pluga!Ti misliš s tim malim orati
Bojim se da tu nema kruha
Upravo izmjerio 110cm je radni zahvat@Viduka OPG, to je kosa za Super Specijal?
Koliki joj je zahvat?
koliko duboko se moze orati sa Mondialom?Ne bi vjeroval, kod nas oru vinograde z njima, samo sa željeznim kotačima.
Ako može Honda 600, zakaj Mondial ne bi mogel?