Razumel sam ja tebe dobro, samo ti hoču reči da ako obrađuješ cilindar imaš trošak obrade koji je veči nego novi ništ koristi cilindar, a u taj kvlitetan cilindar budeš opet stavil nekvalitetan klip i karike pa si na istom.Nisi me razumio
Koliko je to orginal veselje koštalo?Guglaj italiju a ne kod nas i nać ćeš original, ja sam stavljo na 914 originale
Od lokalnog tokara nemaš vajde. On te može samo poslati tom ko se bavi obradom dijelova motora. Na tom mjestu rešavaš glavu i cilindar a ako nekad budeš trebao i radilicu.Ovaj sklop sto sam ja pitao ja nisam siguran mislim da su antor nije bila opcija Lombardini,a i to sto kazes ZJ,sigurno da je bolji kvalitet nego sad.Vidit cemo pitat cu ovog tokara sto mi je prijatelj da li on to može srediti.
Tako sam i ja mislio ali reko dabpitam ali naravno kao sto si ti rekao tako je i bilo samo mi nije preporucio nikog drugog ko ima te strojeve.dobio sam poruku od prodavnice evo prilazem sliku da li je to stvarno Italija ova dole ponuda i da li je to to?Od lokalnog tokara nemaš vajde. On te može samo poslati tom ko se bavi obradom dijelova motora. Na tom mjestu rešavaš glavu i cilindar a ako nekad budeš trebao i radilicu.
To je poseban stroj za razbušivanje i honovanje cilindra.
Nisam ja rekao radi cijene nije bitna toliko ona vec ono sto ste pricali za original iz italije i to( da li se moze za 140e uzeti original)To je dobra cijena ja sam pre godinu platio f100 200eura.