Zniči nije MG brtva več si složil PG brtvuSad vam otkrivam tajnu ali da niste pisnuli..metnuo sam oring.a da ga ne bi izguralo van potokario sam prsten od plastike koji je tanji od oringa
Zniči nije MG brtva več si složil PG brtvuSad vam otkrivam tajnu ali da niste pisnuli..metnuo sam oring.a da ga ne bi izguralo van potokario sam prsten od plastike koji je tanji od oringa
Aha, znači ja skidam deo dna rezervoara, sad mi je jasno.Vidjet ćeš zašto kad mu skineš filter nafte
Mislim ne moraš, ali bilo bi dobro![]()
Uzmeš gumui povučeš iz rezervara gorivo, a prije nego otvoriš rezervar pokrij mjenjač sa vrećom za smećeAha, znači ja skidam deo dna rezervoara, sad mi je jasno.
Ali deluje mi komplikovano da praznim rezervoar, čekaću dok potrošim gorivo pa onda. Ali opet će malo da mi se prospe po menjaču...
Motičice sam zamenio, i mislim da su pravilne. Ide spirala sa jednog kraja na drugi.
Samo kače mi neke kardan, a i nisu iste kao što su bile. Ovo su crne, a na njemu su bile zelene. Zato valjda i kače, al to će brusilica sad da sredi.
Pa što bih čekao da stane, bolje sad sredim sve i ne moram da mislimma tko mjenja filter , voziš dok ne stane .. a kad stane moraš skidati rezervar i sve jer je hrđavo
vrlo odgovorno i opravdano ..poštivamZato i hoću da uradim sve servise da mi što duže ostane u ovakvom stanju.
To je tačno, ne bih mislio o motikama. Ali to smatram potrošnim materijalom i kad sam ga kupio da sredim sve i da ne mislim više.vrlo odgovorno i opravdano ..poštivam
ali da si kupio npr. novu frezu 20 godina ne bi znao koliko ima motika u njoj a ne mjenjao motike unutar 2 tjedan kako si je kupio .
Ovaj našao da frezira a zemlja kao kamen, a i suvo kao barutevo dva primjera kako se freza u tvrdoj zemlji , ima od 2.50 pokušaj poljetanja , ali ga majstor dobro kontrolira
i frezanje kad je zemlja idealna
Kakve veze imaju trimeri sa Labinprogresom?o trimerima , ako hoćete čuti o štilu ima ovaj kanal(ne video , cijeli kanal)..jako poučno
Pitaj moderatoreKakve veze imaju trimeri sa Labinprogresom?
Ova na drugoj slici Export,je malo drugačiji stroj u odnosu na labinca,znaju bit 16 ili 18 ks i puuuno su teži strojevi i ne "polijeću",moraju biti baš extremni slučajevievo dva primjera kako se freza u tvrdoj zemlji , ima od 2.50 pokušaj poljetanja , ali ga majstor dobro kontrolira
i frezanje kad je zemlja idealna