samo ti stavi kacigu ,moj susjed je prije nekih 15 godina mazno sa 15SLC sa 8 banki pokraj mosta ,dobro što je imao tvrdu glavu ali malo tuče u stranu ali prodao ju je za par dana jer je bilo na njoj puno šarafanja
hehe, kaj da Supernatural gledam :lol:potpisali ugovor sa 666
Brzina je samo za iskusne mačore koji su potpisali ugovor sa 666 i za početnike željne slave koji nemalo završe na Mirogojima.A još gore ako ostanu lazari za cili život.I sam sam u mladosti bil zaluđen brzinom ali me to brzo pustilo.Više volim jak a spor motor ili V mašina pa take at easy,a dok treba pokažeš da imaš još srca jer je jedino u tom srce važno.Iako vozim sad dok sam se olovanil i sportski tourer Hayabusu al Harley mi je zakon.Da u Hrvata postoji mogučnost registracije tj. a ili b testa motora onda bi regal svojega bobera outlaw styll sa visokim ape hangerom i nikad nebi vozil brže od znakom dozvoljenm brzinom.Kad je več kolega iz Macedonije postal cvajtaktera da spomenem nekadašnje cestovne modele Kawa mach 3.Koliko je dijece onih bivših jugoviča otišlo na groblje zbog tih pila a koliko ih je završilo na leđima u prašini kad se neman osovila.A štel se vidljivo u vožnji savijal a oni iza po koćnici pa viću na onog ispred pukla ti rama hahaha.
hehe, kaj da Supernatural gledam :lol:
ja ne znam kaj ću napravit, Nexuse mi je fenomenalan, al fali mi kvačilo...
nikak da se naviknam na taj variomat :madmana:
aglupo mi neku velku makinu kupovat samo za na posal ić, i tu i tam za krstarit...
Nexus bi fino krstaril kad bi imal tempomat :?