pošto sada imam ''puno pravo'' nastavit ću prepisku ovdje koja je počela u birtiji :drinkers:
nakon mnogo naganjanja sam se odlučio za ovaj ATX
razlozi koji su pretegli su trajna registracija i jeftini dijelovi
mada bio sam jako zainteresovan za jednog CTXa ail me odbilo to što se mora registrovati svake godine a to košta 80e , a prva registracija sa prevodom vlasništva košta 130e
to je bezobrazno previše za motor od 80ccm :supris:
cijena mu je bila 250e ali čini mi se da je bio u solidnom stanju sudeći po slikama sa oglasa i razgovora sa vlasnikom
ovaj je registrovan i svake godine se plaća samo polisa osiguranja (ako to želiš i nećeš da rizikuješ) ona je nekih 15-20e , to se već može podnijeti
rayer:
platio sam ga 150e i planiram na njega još ugraditi nekih 50 , obzirom na cijenu dijelova i to da ću sve raditi u svojoj režiji smatram da za te pare mogu da ga kompletno preporodim
inače je generalno gledajući u dosta dobrom stanju ali mora da se riješi dosta sitnica :sajle,karburator,paljenje da pretresem, klip ću staviti novi bez obzira kakav je ovaj , auspuh da se pričvrsti kako treba i još dosta gluposti koje ne traže skoro nikakva finansijska ulaganja ali treba to dovesti u red
da se razumijemo , ja hoću da ga vratim u picikato stanje