Vjerujem da ti je pegaso dobar motor i da ti dobro služi
ali ovo:
Daleko si od toga.
Ok, ne želim započeti svađu. Ovo gore je samo tvoje i moje mišljenje do kojeg zapravo imamo pravo, tako ti a isto i ja pa nek tako i ostane. Nadam se da te nisam uvrijedijo ili nešto slično.
Da mogli bi na ELEFANTEN TREFEN u SOLLU.Ako nije več prošlo koliko mi se čini.Etima i ja skidam kacigu i naklon do ceste odnosno snijega.
Da mogli bi na ELEFANTEN TREFEN u SOLLU.Ako nije več prošlo koliko mi se čini.Etima i ja skidam kacigu i naklon do ceste odnosno snijega.
Znam, Akrapovič je super ali i cjena je..., vjerujem da ga ja nebum kupil.
Za kofer pogledaj malo Givi, oni su običajno nešto jeftiniji pa možda bude nešto.
Ja sam danas bio u Austriji, malo u šoping za motor. Nabavijo ovo za 50€:
http://www.xenasecurity.com/product/motorbikes/alarm/XXSeries/XX6Yellow/page1/
Dobro, onda možemo mirno reči koju na tu temu.
Istina da imaju neki od Aprilia i neki od BMW Rotax motore koje proizvodi BRP-Powertrain GmbH & Co KG (Bombardier Recreatinal Product) u Austriji.
Ovo je citirano iz linka koji si dao:
"The original F650 single-engine was manufactured for BMW by Austrian company Rotax while the bike was assembled by Aprilia. When the F650GS was launched, the full process was brought back in-house."
Tu piše da su sastavljali motore u Aprilii neko vrijeme. Razvoj i proizvodnja je nešto drugo.
Ako na motociklima nije ugražena ista oprema onda ne mogu bit jednaki. Može se reči da imaju isti agregat jer se ugrađuju od istog proizvođača, što znači da mogu bit agregati identični. A sami motocikli, sve ostalo to ti je nešto drugo.