noviuposlu
Član
- Tu od
- 7 Tra 2011
- Poruka
- 759
Nema do 2t kod motokrosa to ti je kak da imaš motorku med nogama -prije sam navažal motore i velike ,i male i R i kros .Ak se neko zmisli stare kawe KH -model ,je znal zdimit al je povukel bolje nek bilo koji 4t v to vreme.Nije da danas 4t kros ne valja ,al fali njemu i zvuk pa i miris onog ulja v zraku kaj ti dojde, kak poticaj da ga još našpanaš...
ja sam baš s tim kroserima imao poprično iskustva, i imam i danas jedan 125, al 250ccm nije jači nego ovi današnji 450 4t a nit od ktm.a 3504t koji je tako lagan da jednostavno više 250 mu nikako ne može konkurirati...
2t dobri su samo hard enduri (ktm i husaberg, ajde i gas gas) oni su zakon jer su ti motori lakši nešto od 4t i tako da za enduro je odličan al za motokros ne jer tamo ne i 4t dovoljno lagan
a starih modela sam se navozio al to ti je tada jako, al trebalo tada odmah probat i jedan NOVI 4t 450 pa bi vidio da nisu jači ni eklozivniji... kažem samo za ove NOVE 4t...
a šta se kartinga tiče. isto imao prilike vozit i to jakoooooooooo lipo ide, oni s brzinama su malo jači ali i ovo leti... a jedanput je jedan dovezo, kupio od svjetskegg trkaća 250ccm s 6 brzina... izvrtio je možda 20 kruga u krug unutar 2 m2, stvara koja je samo za najbolji asvalt