• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

B

BAGERISTA

Guest
Prava pila,,,,,,,,,,,nema,,,a vidi linije,,,,,,,,nema do talijana kad umiješa prste...:prayer:

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Prava pila,,,,,,,,,,,nema,,,a vidi linije,,,,,,,,nema do talijana kad umiješa prste...:prayer:

istina....prvi pravi motor koji sam imao ko balavac je bila aprilia(ne računam pritom na razne puchove, kolibriće,automatike i slične piz...e)...i od tad ljubav prema njima....i onda sam je bena išao mjenjat za skuter.....i onda sam i njega prodao...i sad nemam niš:?
ali kupit će baja njega opet....ako niš prije kad auto otplatim.....ionako se danas samo na kredit živi.....
razumjet će žena....i sad mi se smije kako sa sjetom gledam kad prolaze kraj mene vikendom ovuda starom cestom prema Rijeci.....ahhhhh

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ja za guštat, ali velim, da ideš sa ženom na neki izlet na 2 dana, teško da možeš složit malo opreme.
i je, motor je za solo guštanje, ali je tako lijep, da je šteta kaj ga se teško preradi u ono za kaj bi meni trebal... :(

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Tomo 420, motoru ništa ne fali kao takvom.. Ima frend kawasaki 750, istog oblika, pa mu predstavlja problem stavljanje prtljage. Motor je za guštanje, ali lokalno guštanje ti brzo dosadi, pa bi htio malo dalje i malo duže putovati i onda se pojavi problem..:blackeye

Vidio sam po slikama da mi je poznato mjesto, znači to je stara Riječka?

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
ja za guštat, ali velim, da ideš sa ženom na neki izlet na 2 dana, teško da možeš složit malo opreme.
i je, motor je za solo guštanje, ali je tako lijep, da je šteta kaj ga se teško preradi u ono za kaj bi meni trebal... :(

ima za kupit za njega i kofer i bisage...gledao sam na stranici od ami trade....
a kaj se tiče žene na motoru,ona baš i nebi sjela na njega(mislim motor) pa mi to ne predstavlja problem:vragek:

Tomo 420, motoru ništa ne fali kao takvom.. Ima frend kawasaki 750, istog oblika, pa mu predstavlja problem stavljanje prtljage. Motor je za guštanje, ali lokalno guštanje ti brzo dosadi, pa bi htio malo dalje i malo duže putovati i onda se pojavi problem..:blackeye

Vidio sam po slikama da mi je poznato mjesto, znači to je stara Riječka?

da to je stara cesta,mjesto Donja Dobra, kad prođeš onaj tunel..od njega kilometar dalje prema Rijeci sa lijeve strane je moja kuća

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
da to je stara cesta,mjesto Donja Dobra, kad prođeš onaj tunel..od njega kilometar dalje prema Rijeci sa lijeve strane je moja kuća
pa to mi je jako poznato,mnogo puta sam tuda prošao dok sam bio za volanom...

B

BAGERISTA

Guest

E stara cesta,,,,,,,:D:D,,,,,,nema,,,,vrhunska,za mene poseban gušt,,,i ljepa siječanja,,,,,kad sve zazeleni,,,,,,lagano,,,pa malo staneš odmoriš noge,,,popiješ kavu,,i opet dalje..

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ima za kupit za njega i kofer i bisage...gledao sam na stranici od ami trade....
a kaj se tiče žene na motoru,ona baš i nebi sjela na njega(mislim motor) pa mi to ne predstavlja problem:vragek:

mislim da onda na sjedalo za suvozača ide torba, i ima bočne bisage?! :scratch

to je ona ravnica kroz naselje, prije ulaska u šumu kad se penješ za Skrad?
jel u onom tunelu stalno voda? skoro sam se sasipal jednu nedjelju kad sam se vračal sa ženom iz Rijeke, imal sam zatamnjeni vizir, pa u mraku nisam skužio vodu...

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,797
je, krajolik je predivan,,, al cesta:eek: na mjestima je jako uništena, ja sam išao ovaj vikend za Rijeku i natrag. Kad smo se vraćali čak smo razmišljali da idemo autoputom jer na mjestima ima zakrpa na zakrpi

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
mislim da onda na sjedalo za suvozača ide torba, i ima bočne bisage?! :scratch

to je ona ravnica kroz naselje, prije ulaska u šumu kad se penješ za Skrad?
jel u onom tunelu stalno voda? skoro sam se sasipal jednu nedjelju kad sam se vračal sa ženom iz Rijeke, imal sam zatamnjeni vizir, pa u mraku nisam skužio vodu...

ako mislimo na isto onda je to Gornja Dobra, ja sam u Donjoj;)....nije stalno...valjda je kiša bila prije toga pa...

http://www.amitrade.hr/index.php?pa...category_id=52&option=com_virtuemart&Itemid=7

je, krajolik je predivan,,, al cesta:eek: na mjestima je jako uništena, ja sam išao ovaj vikend za Rijeku i natrag. Kad smo se vraćali čak smo razmišljali da idemo autoputom jer na mjestima ima zakrpa na zakrpi

to je istina...uništili su je totalno..pogotovo dio od Lokava prema Gornjem jelenju...

Posljednje uređivanje:

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
tu sa ljepoticu i sam nišanio, kao mogući vikend motor,
maltretira me samo zadnji kraj, nepraktičan sa bilo kakvu prtljagu...

te apilie, osim pegasa, su općenito prekatke na repu...

to je nova moda, svi novi motori ako nije neki adventure imaju kratki rep..za sportske citaj prekratki, nekad se i na njih moglo staviti koja prtljaga al danas to je moguće koliko i prtljaga na bicikli, nemaju nista poslije sjedala :)

stefanmkd

Član
Tu od
8 Ruj 2010
Poruka
417
Vidi koja kroserica
[YT]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1JL3UATDDow[/YT]

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
He he, ovoj kroserici treba 5min do 100km/h plus mora biti nizbrdo :lol:.

Noviuposlu
Ovi novi motori sa kratkim repovima imaju takve nosače za kufer da idu ispod sjedala pa iza repa i onda stoji kufer izvan motora iznad tablice. Brat ima tako na Fazeru FZ1. Nit ne izgleda to loše.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
19779971.jpg

19779970.jpg

19779969.jpg

19779968.jpg

Očemo mjenjat strojeve za jedan krug?

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Ma jel' to Huey? I kakav je ono dim, da nisu krivo gorivo ulijali?

Što god da je, siguran sam da si sve popravio i poboljšao..:lol:

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
dimi ovaj drugi jer slijeće pa diže prašinu....fireman,kaj je ovo neka baza za helikoptere????

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
U pravu si, digao je prašinu sa makedama kod slečenja.
Nije to baza, sletili su ispred policije u Kranjskoj Gori. Izgledalo mi je da su imali zajedno sa Planinskom spasilačkom službom neke vježbe.

Markec
Jeste, oba dva su Hueya, Bell 412. He he :lol:, da im ja poboljšam helikoptere? Može može, samo nek mi kažu koje jim (kako ja kažem) "izboljšanje" treba. ;)

Inače mene ti strojevi fasciniraju. Imao sam par prilika da se provozam malo i ja sam bio oduševljen. Eh, šta bi tek bilo da mogu da ih pilotiram :rolleyess:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Priča kruži da su američki vojnici u Vijetnamu taj njegov specifični zvuk smatrali najljepšim zvukom, jer je značio spas u borbi...:mrgreen:

Što se tiče poboljšanja, jedan Akrapovič, žuta rotirka, klima, radio s usb-om, držač za čašu, ABS, hidro volan...:rolfer:

Najnoviji postovi

Na vrh