B
BAGERISTA
Guest
Prava pila,,,,,,,,,,,nema,,,a vidi linije,,,,,,,,nema do talijana kad umiješa prste...rayer:
Prava pila,,,,,,,,,,,nema,,,a vidi linije,,,,,,,,nema do talijana kad umiješa prste...rayer:
ja za guštat, ali velim, da ideš sa ženom na neki izlet na 2 dana, teško da možeš složit malo opreme.
i je, motor je za solo guštanje, ali je tako lijep, da je šteta kaj ga se teško preradi u ono za kaj bi meni trebal...
Tomo 420, motoru ništa ne fali kao takvom.. Ima frend kawasaki 750, istog oblika, pa mu predstavlja problem stavljanje prtljage. Motor je za guštanje, ali lokalno guštanje ti brzo dosadi, pa bi htio malo dalje i malo duže putovati i onda se pojavi problem..:blackeye
Vidio sam po slikama da mi je poznato mjesto, znači to je stara Riječka?
pa to mi je jako poznato,mnogo puta sam tuda prošao dok sam bio za volanom...da to je stara cesta,mjesto Donja Dobra, kad prođeš onaj tunel..od njega kilometar dalje prema Rijeci sa lijeve strane je moja kuća
pa to mi je jako poznato,mnogo puta sam tuda prošao dok sam bio za volanom...
onda sljedeći put čeka pivica ili domaća medovača:drinkers:
da to je stara cesta,mjesto Donja Dobra, kad prođeš onaj tunel..od njega kilometar dalje prema Rijeci sa lijeve strane je moja kuća
ima za kupit za njega i kofer i bisage...gledao sam na stranici od ami trade....
a kaj se tiče žene na motoru,ona baš i nebi sjela na njega(mislim motor) pa mi to ne predstavlja problem:vragek:
da to je stara cesta,mjesto Donja Dobra, kad prođeš onaj tunel..od njega kilometar dalje prema Rijeci sa lijeve strane je moja kuća
mislim da onda na sjedalo za suvozača ide torba, i ima bočne bisage?! :scratch
to je ona ravnica kroz naselje, prije ulaska u šumu kad se penješ za Skrad?
jel u onom tunelu stalno voda? skoro sam se sasipal jednu nedjelju kad sam se vračal sa ženom iz Rijeke, imal sam zatamnjeni vizir, pa u mraku nisam skužio vodu...
je, krajolik je predivan,,, al cesta na mjestima je jako uništena, ja sam išao ovaj vikend za Rijeku i natrag. Kad smo se vraćali čak smo razmišljali da idemo autoputom jer na mjestima ima zakrpa na zakrpi
tu sa ljepoticu i sam nišanio, kao mogući vikend motor,
maltretira me samo zadnji kraj, nepraktičan sa bilo kakvu prtljagu...
te apilie, osim pegasa, su općenito prekatke na repu...