firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,887
Vjerujem da bi im barem klima dobro došla. U stvari Huey je skoro pa gori od traktora što se udobnosti tiče.
Priča kruži da su američki vojnici u Vijetnamu taj njegov specifični zvuk smatrali najljepšim zvukom, jer je značio spas u borbi...:mrgreen:
Što se tiče poboljšanja, jedan Akrapovič, žuta rotirka, klima, radio s usb-om, držač za čašu, ABS, hidro volan...:rolfer:
Može preporuka guma za enduro ( 80% cesta, 20% makadam )?
dimenzije su 130-80-17 i 90-100-19.
za neku kvalitetniju preporuku si mozda ipak na krivom mjestu pitao..
ja vozim na ovome:
metzler tourance
najveci plus po meni je trajnost gume. nisam najbrzi na cesti pa nemogu dati neko ozbiljnije misljenje o ponasanju gume. van asfalta dosta bjezi ali uz malo privikavanja se moze voziti solidno..
pametniji od mene kazu da je jako dobra guma na cesti i prilicno nesigurna van nje.
za sljedeci set ipak planiram nesto mrvicu ozbiljnije, malo bolja svojstva van asfalta.
dugačak je, a ovaj moj model od 500ccm ima amortizer sa 13 stupnjeva tvrdoče, sa dvoje putnika, i dodatnih 200kg na sebi ide sasvim pristojno, kroz Gorski kotar po riječkoj, prosjek 110km/h, na ravnicama i 160 uhvati...
nije loš za jedan skuter
E to bi bilo fino da i ja jednom probam
Probaj svakako!
Za mojim malim se skoro svako žensko čeljade okrenulo...
LP
na takav put idem uvik u motorističkoj jakni, nema zafrkancije
ja bum na more pićil po D1...
lipi dugački zavoji, hlad oko Plitvica...
prva postaja, Korenica, Macola...
i od Korenice ravno do Ražanca...
na takav put idem uvik u motorističkoj jakni, nema zafrkancije
Sad kad ti na dan puta sredim da bude svako malo traktor i policijska patrola na cesti, budeš mi xxx sve po spisku :mrgreen:ja bum na more pićil po D1...
lipi dugački zavoji, hlad oko Plitvica...
prva postaja, Korenica, Macola...
Sigurno se vozil po pravilima kada je frknul s ceste :roll:Hm, D1.. Odlična cesta, ali zaj...na od Ka do Plitvica. Brat je frknul s honde u Veljunu k'o blato s gumenjaka..