Istina što kažeš, iskustva su najbitnija, tako je najlakše doznat ako stvar vrijedi. A za GPS je super ako ima zbog stvari koje sam več napomenuo, što god ima je dobro, boli ono što nemaČini mi se u redu, trebalo bi prolistati iskustva onih koji je koriste. Vidim da ti je GPS dosta važan?..
LP
pri spustu prema Obrovcu... baš smo se počeli žena i ja ko jedan naginjat po zavojima, odnosno serpetinama po Velebitu, i onda je u jednom oštrom lijevom zagreblo i izbacilo skutac iz putanje, ali lako ga je vratit...
problem je kaj nesmim "sredit" nogare da bih se mogal jače naginjat, jer nogare su limit, da njih nema, u lijevom zavoju da se jako nagneš zagrebal bi variomat...
nismo prebrzo išli, sa 50, 60 smo polazili serpetine...
Akrap je zakon!
Onaj crni je Tuono 1000ccm, 139 ks... ali rekla žena ni ćut, puše jako i neudoban je, tako da sad skupljam novce za još jedan motor, Caponord etv1000
pri spustu prema Obrovcu... baš smo se počeli žena i ja ko jedan naginjat po zavojima, odnosno serpetinama po Velebitu, i onda je u jednom oštrom lijevom zagreblo i izbacilo skutac iz putanje, ali lako ga je vratit...
problem je kaj nesmim "sredit" nogare da bih se mogal jače naginjat, jer nogare su limit, da njih nema, u lijevom zavoju da se jako nagneš zagrebal bi variomat...
nismo prebrzo išli, sa 50, 60 smo polazili serpetine...
Akrap je zakon!
Onaj crni je Tuono 1000ccm, 139 ks... ali rekla žena ni ćut, puše jako i neudoban je, tako da sad skupljam novce za još jedan motor, Caponord etv1000
ideš!
e ti ljudi guštaju u vožnji!
kak si se "provukal" sa bmw-om među harliče
neka debela veza :lol:
U Istri je još dosta toplo, odlično za motor pa se iskoristilo još malo ovu sezonu kod njih.
Štetom i to je več prošlo , jučer sam stigao kuči. A tu je naravno nešto hladnije ali bit če još nešto ovih ljepih dana tako da moto sezona još traje.
Ajoj :rolleyess: ti ideš na Pag, super. A ti bi da i ja idem, ma bilo bi super ali nemogu stalno bit od kuče. Upravo sam bil u Rabcu. Moram malo stvari dovesti u red, pospremit drva za zimu, posao, obaveze od posla ali van radnog vremena, kod i oko kuče napravit koje stvari, još me tjera neki da mu popravim jedan TV- getribe. A znam da je sve u njemu rastureno, a ne da mi mira, ja ga molim da ga vozi negde drugome ali on neče.
Tako za sad nema mogučnosti za putovanje, mora se i malo uštediti pa onda iči... znaš kako je ipak su tu troškovi za putovanje, spavanje, jelo... ali hvala na pozivu siguran sam da bi bilo super.
A motor je isto ko kod tebe, hehe, uglancan i spreman- uvijek