• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motori

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
Ako ja slučajno budem kod možebitno buduće rodbine a ti prolaziš imat češ dodatnu postaju za razgledavanje i posjet u goste ;)
:

kaj ćeš mu gurnut kolac u špajle....:lol:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Pozdrav dečki! :D

Eto da predstavim jednu zanimljivu rutu koju sam probao. Nalazi se kod Villacha u Austriji. Cesta se zove Villacher Alpenstrase a vodi na planinu Dobratsch. Predivna cesta (koja se plati) vodi do visine 1732m, ima uzput više od 10 razglednih točaka odakle se vide i Triglav, Karavanke i još druge planine u SLO. Vidi se i u Italiju naravno i po Austriji. Na vrhu negde ima i crkva i antena za TV ali ja je nisam video pošto sam išao samo po cesti.
Tu je i link ako nekoga zanima nešto više:

http://www.villacher-alpenstrasse.at/en/

19860770.jpg

19860757.jpg

19860756.jpg

19860755.jpg

Kraj ceste:

19860754.jpg

19860753.jpg

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Predivna cesta (koja se plati)
Platit cestu, onda je to nešto privatno? Koliko €?

Danas sam imao zgodu sa motoristima. Pičim ja cestom kad iza mene počinje grmit i u retrovizoru prilazi skupina choppera. Na suprotnoj traci voze kamioni a oni se približavaju, i ja lijepo desni žmigavac i stanem na komad pijeska uz cestu da ih propustim. Kad su prolazili uz mene u znak zahvale su mi potrubili, mahali, pokazivali palac gore...neprocjenjivo :supz:
Kasnije ih vidim u Rastokama parkirane kao sardine i ljudi u crnom/kožnom razgledavaju, došlo mi je da im se pridružim 8)

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Prekrasan mi je viadukt na autoputu kod Villacha.. Inače je taj dio Austrije jako dinamičan i zanimljiv.
Je li bilo posjete Louisu?

LP

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
Pozdrav dečki! :D

Eto da predstavim jednu zanimljivu rutu koju sam probao. Nalazi se kod Villacha u Austriji. Cesta se zove Villacher Alpenstrase a vodi na planinu Dobratsch. Predivna cesta (koja se plati) vodi do visine 1732m, ima uzput više od 10 razglednih točaka odakle se vide i Triglav, Karavanke i još druge planine u SLO. Vidi se i u Italiju naravno i po Austriji. Na vrhu negde ima i crkva i antena za TV ali ja je nisam video pošto sam išao samo po cesti.
Tu je i link ako nekoga zanima nešto više:
]

vidi slučajnosti,danas baš gledao na poslu fotke sa planinarenja,išli neki sa posla pa postavili slike,fantastično izgleda..

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Platit cestu, onda je to nešto privatno? Koliko €?

Mislim da je za jednu vožnju cjena 8€. Ja sam kupijo mjesečnu (13€) jer planiram odvast tamo prijatelja, znači bar još jedan put idem.

i ja lijepo desni žmigavac i stanem na komad pijeska uz cestu da ih propustim.

To mi se još nije desilo da me neko propusti sa zaustavljanjem (osim kad sam na poslu). Nekad se ljudi maknu motoristu malo u desnu pa je meni več to super.

Je li bilo posjete Louisu?

Bilo je ali nekom drugom prilikom prek jučer. Ali ništa se nije kupilo.

vidi slučajnosti,danas baš gledao na poslu fotke sa planinarenja,išli neki sa posla pa postavili slike,fantastično izgleda..

Stvarno zanimljivo, ova slučajnost :D.
Da ljepo je gore i cesta prva liga.

PS
Danas sam ko da mi nešto fali, vani kiša a mašina stoji u garaži a ja sav naspidiran da se nekud ide.

Posljednje uređivanje:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
To mi se još nije desilo da me neko propusti sa zaustavljanjem (osim kad sam na poslu). Nekad se ljudi maknu motoristu malo u desnu pa je meni več to super.
Ma i ja inače se pomaknem u desno, ali kad ih je bila veća skupina a suprotnoj traci kolona kamiona pa je teško preticat, nisam htio da usporavaju zbog mene. Poslije iza njih bilo je užitak gledati kako se voze, uredno razmaknuti jedan od drugog, sve se sa pažnjom radi. Zaboravih koju sliku ili video napravit :madmana:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,136
Nudi mi se jedna yamaha DT 80 , otišao joj je klip , mogu je kupiti dosta jeftino pa me zanima kakva je situacija sa nabavkom klipa ?

Takodje imam u ponudi jedan suzuki TS 125 , ima li neko iskustva sa njima ?

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
vidim da ste se raspisali,
peter, odlična ruta, pogled je fenomenalan!!

čiko, krečem kroz nekih 2 sata i odmah peh, čujem na radiju da je saobačajka negdje oko Slunja, moral bum se posavjetovat sa kolegom kako da izbjegnemo taj dio... a za propuštanje kolone bajkera svaka ti dala!! :supz:

ljudi, pičim za Ražanac danas, tjedan dana sam dole, pa ako tko bude u blizini nek se javi za pičence kakvo!

lipi pozdrav!!

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Josix, kako je bilo na turi? Imali koja slika?

Danas sam se malo zezao sa mobitelom pa je nastala jedna video snimka. Nije baš nešto, nije ni tehnologija za snimanje baš nešto. Malo tako za probu pa...

Pre gledanja snimke uključite na subtitle na dugme CC na You Tube jer onda pokazuje neke podatke.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Josix, kako je bilo na turi? Imali koja slika?

Danas sam se malo zezao sa mobitelom pa je nastala jedna video snimka. Nije baš nešto, nije ni tehnologija za snimanje baš nešto. Malo tako za probu pa...

Kod gledanja snimke uključite na subtitle na dugme CC na You Tube jer onda pokazuje neke podatke.

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=QanAxD0EE1Q[/YT]

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
e moj Peter,sve me više dražiš sa ovim slikama i videom....a znaš koliko sam lud za motorima....:twisted:
Ako popi...prodat ću auto i idem po motor;)

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Lijepo mjesto! I cesta, naravno..

Evo mi ideje u glavi: posudim bratovu kameru za motor i snimim Josu kako se vozimo... Peter, pozvan si na druženje..

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Eh da ste mi bliže...
Koju to kameru ima?
Ajde snimite, snimite vi pa da i mi vidimo.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
petre,fali ono najvažnije......zvuk....:scratch

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
Eh da ste mi bliže...
Koju to kameru ima?
Ajde snimite, snimite vi pa da i mi vidimo.

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=GUEZCxBcM78&feature=player_embedded[/YT]

Kamera je GoPro hero HD. Slika je vrlo slična ovom videu po kvaliteti, makar sve ovisi o uvjetima korištenja.. Imao sam prilike gledati bratove snimke i mogu potvrditi kvalitetu snimke. K tome je i vodonepropusna, pa smo lani na moru snimili podvodni video, koristeći dršku od metle..:lol:

Uzmi vikend fraj, dođeš u subotu popodne, prespavaš i u nedjelju se vratiš.. Spavanje gratis..

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Čuo sam za tu kameru, vjerujem da je dobra.
Gledao sam i ja neku, ali neke druge firme, tražijo sam ju sad opet ali nikako da ju nađem. Inače mi se dopala štpo ima GPS i pored videa snima i te podatke (brzina, koordinate, visina...). Nema svog displaya ali može se preko Blue tootha povezivat sa mobitelom pa ti on služi kao display.
Imao sam neku reklamu ali sad nikako da ju nađem :x :scratch pa da ti pokažem.

Ovo ti je dobar prijedlog da se nađemo, hvala. A znaš kako je, mora se sve pogodit, da sam ja fraj, vi fraj, vrijeme dobro... A težko dobijem fraj u ovo doba jer su dečki na odmorima pa nas onda fali na poslu. A dobro, neke sam vikende fraj ali puno ih radim barem jedan dan. Ko radi 12/24 12/48 zna o čemu pričam, dosta sam fraj ali radi se i za vikende.

petre,fali ono najvažnije......zvuk....

Istina :x

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh