- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,891
Ako ja slučajno budem kod možebitno buduće rodbine a ti prolaziš imat češ dodatnu postaju za razgledavanje i posjet u goste
:
kaj ćeš mu gurnut kolac u špajle....:lol:
Ako ja slučajno budem kod možebitno buduće rodbine a ti prolaziš imat češ dodatnu postaju za razgledavanje i posjet u goste
:
Platit cestu, onda je to nešto privatno? Koliko €?Predivna cesta (koja se plati)
Pozdrav dečki!
Eto da predstavim jednu zanimljivu rutu koju sam probao. Nalazi se kod Villacha u Austriji. Cesta se zove Villacher Alpenstrase a vodi na planinu Dobratsch. Predivna cesta (koja se plati) vodi do visine 1732m, ima uzput više od 10 razglednih točaka odakle se vide i Triglav, Karavanke i još druge planine u SLO. Vidi se i u Italiju naravno i po Austriji. Na vrhu negde ima i crkva i antena za TV ali ja je nisam video pošto sam išao samo po cesti.
Tu je i link ako nekoga zanima nešto više:
]
Platit cestu, onda je to nešto privatno? Koliko €?
i ja lijepo desni žmigavac i stanem na komad pijeska uz cestu da ih propustim.
Je li bilo posjete Louisu?
vidi slučajnosti,danas baš gledao na poslu fotke sa planinarenja,išli neki sa posla pa postavili slike,fantastično izgleda..
Ma i ja inače se pomaknem u desno, ali kad ih je bila veća skupina a suprotnoj traci kolona kamiona pa je teško preticat, nisam htio da usporavaju zbog mene. Poslije iza njih bilo je užitak gledati kako se voze, uredno razmaknuti jedan od drugog, sve se sa pažnjom radi. Zaboravih koju sliku ili video napravit :madmana:To mi se još nije desilo da me neko propusti sa zaustavljanjem (osim kad sam na poslu). Nekad se ljudi maknu motoristu malo u desnu pa je meni več to super.
Eh da ste mi bliže...
Koju to kameru ima?
Ajde snimite, snimite vi pa da i mi vidimo.
petre,fali ono najvažnije......zvuk....