ti imas 17'' iza al ti je jako uska felga... uglavnom ne postoje (barem se ja nisam susreo) gume za tvoj motor koje bi donekle pošteno držale cestu... uglavnom ti enduri su za neko krstarenje cestom, za ravnice i da se ide do 150 tak zato su gume tvrde i traju jer na ravnici drzi sve
... po zavojima nazalost sam ih uvijek morao prestrasit jer bi ga kroz zavoj prosao ko traktor, hehe
navozio sam se ja endura i to krstarenje mi se nikad nije sviđalo, a volim endure da mozes na cestu i van ceste al onda neki laksi enduro jer ovaj bmw opet nije bas ni zabavan van ceste jer je pretezak, al bas pretezak... ja ti nebi nikad preporucio da uzmes one enduro gume koje imaju neke kocke po sebi, a sada felge koštaju znam da za bmw vjeorajto i punooo vise nego za ktm al trebao bi probati provozati jednog ovog po cesti pa da vidis koliko je veci gust (osim ako stvarno ne nabacas kofera od 200l na njega pa putujes nekamo)
http://www.raptorsandrockets.com/images/BMW/2007_BMW_HP2_Megamoto.jpg
viđao sam ove motore, i neznam kako je kod bmw al kod ktm jako lako enduro pretvoris u sm...
al opet to nije ktm pa bolje nista ne raditi na njemu od tih stvari jer ktm je rađen tako da se samo prebaci enduro ili sm...
neznam šta volis vise, a recimo van ceste ako nisu gume na kramponice dosta opasna je voznja, ok manje je opasna s uzim gumama i neke polucestovne gume (al samo da nisu one na kocke) nego s mojom doslovno slick pozadi al i dalje je opasna ako bi jurilo, ako se ide polako nije uopće opasno ni s supermoto ni s enduro, jedino ak se ide po travi... al recimo po suhoj zemlji, sljunku i sl ja s svojim idem lijepo, al jedanput sam jurio po bijelom putu pa letio preko volana na glavu slomio nogu jer kada zaplese na takvoj podlozi pri brzini većoj od 100km/h su veliki problemi hehehehheeee
a s hard enduro ili kros (samo kros ne ide bas preko 100), s hard endurom sam znao i 150,160 ići po njivama i ulazit u dugee zavoje, po bijelo putu dolje na mirni sav je vristao gotovo 170km/h i nije problem jer ta guma (znači pravo kramponka za
hard enduro) mozes da volanom po podu ko na supermotu ulećes u zavoje po zemlji, al opet kazem s enduro (tako nazivaju one kockaste i njima slicne) gumom mozes da zaboravis bilo kakva uzivanja van ceste a da si siguran da kad otvoris gas da te zadnji kraj neće pretjeć... nu jedino neznam sta za nekog uzivanje
uglavnom mene bolje i ne pitat za savjet jer ja volim samo sportsku voznju,